Santorini

Santorini

Santorini este ca un film care deruleaza in fata ta aceeasi imagine, dar una de care nu te mai saturi. Astfel poate fi descrisa insula greceasca din Marea Egee, unde te scufunzi in relaxare totala. O vacanta in Santorini costa de la 397 euro, pentru o perioada de 7 nopti.

Alexandru Oancea, marketing manager la compania VEKA Romania, unul dintre cei mai mari furnizori de solutii PVC, si Loredana Butnaru, director vanzari la Miele, companie de aparate electrocasnice, au ales insula greceasca.

Sursa foto: Santorini/Shutterstock.com

Copenhaga

Copenhaga

Copenhaga , capitala Danemarcei, este unul dintre cele mai curate orase din lume si locul in care trecutul intalneste prezentul prin arhitectura cladirilor care coloreaza destinatia. Un city break in Copenhaga costa de la 379 euro, suma care acopera 3 nopti de cazare si bilete de avion.

Copenhaga a fost destinatia de vacanta aleasa de Mirela Meita, director general al agentiei de relatii publice Chelgate Public Affairs & Public Relations.

Sursa foto: Copenhaga/Shutterstock.com

Istanbul

Istanbul

Istanbul este singurul oras din lume in care se intalnesc doua continente si unde traiesti in acelasi timp modernismul Occidentului si traditiile Orientului. Un city break in Istanbul costa de la 289 de euro, pret care include 3 nopti de cazare si transportul dus-intors cu avionul.

Orasul turcesc a fost ales de Florin Stoleriu, business unit manager al diviziei Arhitectural din cadrul Policolor, si Florin Scarlat, fondatorul BitSolutions, companie de consultanta si outsourcing IT.

Sursa foto: Moscheea Albastra, Istanbul/Shutterstock.com

Florenta

Florenta

Orasul Florenta din Italia, un adevarat muzeu in aer liber completat cu un rau care isi face loc printre cladiri istorice. O scurta vacanta in capitala regiunii Toscana costa de la 309 euro pentru 3 nopti de cazare si bilete de avion.

Florenta a fost alegerea pentru vacanta a lui Cristi Mihai, product manager in cadrul Hart Consulting, companie de consultanta in resurse umane.

Sursa foto: Florenta/Shutterstock.com

Coasta Amalfi

Coasta Amalfi

Coasta Amalfi din Italia este un loc de care te indragostesti iremediabil si in care iti vei dori sa te intorci. Coasta Amalfi impresioneaza prin peisajul sau. Aici muntele intalneste valurile turcoaz ale Marii Tireniene. O vacanta pe Coasta Amalfi costa de la 450 de euro de persoana, pentru 7 nopti de cazare si bilete de avion.

Coasta Amalfi a fost alegerea lui Daniel Truica, manager partner la agentia de turism online Vola.ro

Susa foto: Coasta Amalfi/Shutterstock.com

Sursa foto: Coasta Amalfi/Shutterstock.com