InterContinental Bucuresti a castigat premiul “Romania’s Leading Business Hotel” in cadrul celebrei ceremonii World Travel Awards 2015, denumita “Oscarul industriei turistice”.

Acesta este al doilea an in care hotelul InterContinental Bucuresti castiga premiul “Hotelul de Business al Anului” la World Travel Awards.

Alte cinci hoteluri InterContinental din Europa au fost premiate in timpul ceremoniei: InterContinental Resort Berchtesgaden, InterContinental Budapest, InterContinental Davos, InterContinental Malta, InterContinental Paris Le Grand.

In acest an, premiile World Travel Awards sarbatoresc a 22-a aniversare, acestea fiind recunoscute drept cea mai importanta distinctie din industria turismului mondial.

InterContinental Bucuresti are 22 de etaje, 257 de camere si apartamente, un Club Lounge la etajul 21, un centru de sanatate cu piscina interioara, aflat la cea mai mare inaltime din oras, peste 1.500 de metri patrati de spatii pentru conferinte, doua restaurante, bar si acces catre cea mai mare parcare subterana din Bucuresti. Hotelul este condus prin contract de management cu lantul hotelier InterContinental Hotels Group.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri