Kuwait Airways revine in Romania pentru o noua selectie si angajare de stewardese, dupa sesiunea de recrutari din februarie. Noul eveniment de selectie va avea loc in data de 07 Mai 2017, la Cluj Napoca.

La interviurile din Cluj, care vor avea loc la Grand Hotel Italia, de la ora 9, vor mai fi selectate 25 de stewardese/ insotitori de bord.

Pe 21 aprilie, vor pleca la noul noul job primele romancele care au fost selectate si angajate ca stewardese la compania de aviatie Kuwait Airways.

Agentia de plasare a fortei de munca este RSC Consulting, reprezentantul firmei internationale de recrutare MECCTI Ltd in Romania.

Compania de aviatie ofera un salariu mediu net lunar de 2.500 dolari, care include plata orelor de zbor (salariile nu sunt impozitate), contract de munca ferm pe o perioada de 2 ani, cu posibilitate de prelungire, acordarea de prime de escala, gratuitate la training, cazare, masa, uniforme, transport catre si de la locul de munca, asigurare medicala valabila oriunde in lume, 30 zile de concediu/an, plus 16 zile libere pentru sarbatorile guvernamentale oferite de Statul Kuwait, precum si alte beneficii.

Cerintele obligatorii pentru candidate sunt: varsta cuprinsa intre 20 - 32 de ani, studii liceale finalizate, fluenta in cunoasterea limbii engleze (scris si vorbit), aspect placut, greutate proportionala cu inaltimea, stare de sanatate buna, inaltime minima 160 cm.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri