Air Canada va opera, din iunie 2018, zboruri directe de pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti catre principalele aeroporturi ale Canadei: Montreal si Toronto.

Air Canada va opera pe Aeroportul Henri Coanda, din iunie 2018, pe rutele Bucuresti – Toronto si Bucuresti - Montreal, patru curse saptamanale dus-intors.

Compania Air Canada va opera zborurile directe pe Aeroportul Henri Coanda cu aeronave Boeing 767. Primele zboruri directe Air Canada spre/dinspre Romania sunt:

Montreal – Bucuresti: 7 iunie, Bucuresti – Montreal: 8 iunie.
Toronto – Bucuresti: 9 iunie; Bucuresti – Toronto: 10 iunie.

”Air Canada este una dintre cele mai prestigioase companii aeriene din lume, iar includerea Bucurestiului pe lista destinatiilor acestei companii aeriene este o dovada de incredere in calitatea serviciilor pe care le oferim, precum si o confirmare a faptului ca Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti devine un centru relevant de interes pe harta aviatiei internationale”, a declarat directorul general al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti, Bogdan Mindrescu.

Pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti opereaza 47 de companii aeriene catre 103 de destinatii.

Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti si-a inceput activitatea la data de 5 februarie 2010 si asigura coordonarea operationala si managementul celor doua aeroporturi ale Capitalei. CNAB a fost infiintata prin fuziunea societatilor care gestionau aeroporturile bucurestene: Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti si Aeroportul International Bucuresti Baneasa Aurel Vlaicu.

Sursa foto: iurii / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri