Numarul de turisti straini care au vizitat Spania in luna iulie a crescut cu 7,7 la suta fata de aceeasi perioada a anului trecut, cea mai mare parte a vizitatorilor fiind francezi, a informat, vineri, Ministerul Industriei, al Comertului si Turismului, transmite Mediafax.

In luna iulie, numarul total de persoane care si-au petrecut vacanta in Spania a fost de 7,4 milioane, totalul pentru primele sapte luni depasind astfel nivelul de 31 de milioane, cu 6,1 la suta peste cel consemnat in perioada similara a anului trecut. De asemenea, numarul turistilor straini si nationali care au utilizat aeroporturile spaniole a crescut cu 11,5 la suta in luna iulie comparativ cu anul trecut, au informat autoritatile aeroportuare. Incasarile din turism reprezinta circa 12 la suta din economia Spaniei, aproximativ jumatate din venituri fiind generate de turistii straini. Datele guvernamentale indica insa o scadere a cheltuielilor turistilor cu 3,5 la suta.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri