Comentarii pe articolul Topul sectoarelor de activitate cu cele mai multe falimente


Unde este topul sectoarelor cu cele mai putine falimente?

Cris la 6 Mai 2009, ora 18:30
Nu inteleg acest top. In primul rand cred ca toti am vazut ce a cazut si nu se mai gandeste nimeni sa investeasca in aceste domenii.
Cam pesimist articolul. De ce nu stimulati cititorii printr-un top cu sectoare fara falimente? Cum ar fi industria farmaceutica. Ar fi un inceput
Bicbc la 6 Mai 2009, ora 23:04
Se intreba un coleg unde este topul sectoarelor cu cele mai putine falimente?
Este simplu si la lumina zilei. In sectorul bugetarilor.
De la inceputul crizei numarul somerilor a crescut de trei ori.Care este ponderea bugetarilor in aceasta masa de sacrificiu? Aproape zero. Celor cativa bugetari disponibilizati ,de ochii opiniei publice , li s-au oferit alte locuri de munca caldute tot in sectorul bugetar. Salariile bugetarilor sunt mult mai mari decat ale celor care lucreaza in sectorul productiei si in special ale celor din sectorul privat care este cel mai afectat.Este o aberatie intalnita numai in Romania. Cei din sectorul bugetar fac greve si revendica salarii tot mai mari si tot mai multe sporuri. De unde sunt salariile lor mari si sporurile? Din taxele si impozitele tot mai impovaratoare asupra celor care produc valori materiale si venit national .Pentru cei care produc venit national singurul spor care si-l atribuie este sporul de munca, de 10-12 ore/zi si 6 zile pe saptamana, pentru a rezista in criza.Nu se mai poate suporta! Unde ne sunt guvernanti? Sunt tot bugetari si ei ne hotarasc soarta. Nu mai am comentarii. Poate aveti d-stra.

  Inapoi la articolul Topul sectoarelor de activitate cu cele mai multe falimente

Setari Cookie-uri