Comentarii pe articolul Patriciu: Piata imobiliara cade in fiecare zi, bursa isi va continua prabusirea


Patriciu: Piata imobiliara cade in fiecare zi, bursa isi va continua prabusirea

Aura Lupascu la 20 Martie 2008, ora 07:19
Patriciu: Piata imobiliara cade in fiecare zi, bursa isi va continua prabusirea
Cred ca adevarul este undeva la "mijloc". Era necesara o asezare a preturilor. In mare parte acestea erau speculative, profitand de cererea anumitor segmente de piata. Pe ansamblu piata imobiliara va atrage investitorii interesati de acst domeniu. Nu cererea de locuinta este problema Romaniei ci satisfacerea ei in conditii "decente".
Lucian Dogaru la 20 Martie 2008, ora 13:15
Daca "mijlocul" inseamna Andrei Panculescu, subscriu; comentariul lui mi se pare pertinent. Intr-adevar caracterul speculativ al pietei imobiliare din tara este mai mult decat evident. Decalajul dintre "venitul mediu" si pretul unui apartament exclud orice model de finantare pe criterii realiste.
O reasezare a pietei este necesara si ea va surveni cat de curand. Ramane de vazut cat de dureros va fi impactul.
Andrei Panculescu la 20 Martie 2008, ora 14:26
Nimeni nu stie cumva fi criza si daca va fi
Probabil ca orasul se va extinde in periferii unde preturile sunt mai decente. Mai trebuie luat in calcul si aspectul noilor zone industriale ale orasului. Conform normelor Europene nu foarte multe fabrici sau unitati de productie mici vor putea sa reziste in oras. Asta inseamna ca ele vor trebui sa se relocheze in afara orasului si vor atrage in vecinatatea lor si dezvoltari rezidentiale pentru clasa medie.

  Inapoi la articolul Patriciu: Piata imobiliara cade in fiecare zi, bursa isi va continua prabusirea

Setari Cookie-uri