Comentarii pe articolul Forfetarul ramane in picioare, dupa incasarile peste asteptari


fals

G Tavi la 7 August 2009, ora 17:44
Au avut incasari mari?
Dintr-un singur motiv, a fost anuntata introducerea tarziu, s-a manipulat publicul prin mijloacele de informare in masa prin nesiguranta adoptarii acestuia, asa a fost atunci,astfel ca in prima faza, au inchis cei care nu aveau activitate, contracte in derulare sau facturi de incasat.
In plus a mai fost jocul politic cu minciuna ca "poate il scoatem" . Ei bine acum e confirmat ca nu il vor scoate, ceea ce ne va face si pe restul sa inchidem.
Ma refer la companiile mici si mijlocii, cele mari prefera sa il plateasca, pentru ele e mana cereasca, fiindca este o masura care le favorizeaza eliminarea concurentei.
este o taxa de protectie, antidemocratica si ilegala impotriva bunului simt, DEOARECE baza de calcul e pentru un an (2008) in care se mai facea cifra de afaceri. dar te mai impoziteaza INCA O DATA, in 2009 cand situatia e alta, incasari mai putine sau deloc, dar statul iti mai baga inca o data mana in buzunar. .
Culmea este ca au exemplu Germaniei care a oprit declinul si nu au facut asa ceva, dimpotriva, celelalte state au luat masuri pentru stimularea mediului de afaceri privat. Asta in conditiile in care ei nu au raportul nostru unic, de o cincime lucreaza, restul (bugetari si pensionari) traiesc de la stat.
si inchidem, in fiecare zi mii de intreprinderi platitoare de taxe, mai amanam revoltele prin sperante false date la televizor, ca la noi prioritatea sunt alegerile nu combaterea crizei. In timp ce altii au luat masuri la timp, si se opresc din cadere, la noi..... prostit poporul cu televizorul si forfetarul...
Numai ca, Statul este un FALS haiduc, care in aparenta ia de la bogati si da la saraci., in realitate nici vorba de asa ceva, iar efectele le vom simti in iarna si multi ani de acum inainte.

Ce face zapciul stat roman acum prin masurile acestea? ia de la oameni, si da la banci. adica de la saraci si da la bogati.

Povestile cu statul HAIDUC sunt pentru cele 6 milioane de bugetari si pensionari, respectiv cei care se trezesc duminica si sunt la ora 7 la vot.

in luni de cand criza e in Romania, nu au facut nimic din ce au facult altii sa o combata (ma refer la cei care au si reusit)

  Inapoi la articolul Forfetarul ramane in picioare, dupa incasarile peste asteptari

Setari Cookie-uri