Comentarii pe articolul Arhiepiscopia Romano-Catolica ar putea merge la CEDO pentru a stopa constructia Cathedral Plaza


Arhiepiscopia

Timus Tina la 7 Septembrie 2009, ora 09:50
E adevarat ca bine ar fi fost sa avem de luni macar o veste buna, dar parca navala celor proaste e de proportiile unei avalanse.



Socot ca pasul de a se adresa la CEDO este salutar in conditiile in care in romania tot nu mai exista justitie.

Acum macar a iesit pe scena si Dl Arsene de la Westforth tot autor si al blocului de la Armeneasca.

Oare nu socoate Dl Arsene ca ceea ce n-a putut face in America si vrea sa modeleze sarmanul Bucuresti dupa chipul New York'ului nu-l va ajuta Dzeu sa se implineasca?



La Catedrala se desfasoara actiunea rugaciunii continue pentru salvarea catedralei, si cand ma intorceam noaptea tarziu de la Ateneu catedrala e deschisa la intrare un aranjament din lumanari in forma de cruce te invita sa intri sa faci o rugaciune pentru dreptate.



Cum tot Dl Arsene este si autorul uratului monolit verde de la Piata Charles de Gaulle si banuiesc a multor altora ( si este parerea arhitectilor nu ai unui simplu locuitor al cetatii) intr-un articol pe care-l mentionam spunea ca firma este capabila sa suporte din venituri proprii si alte proiecte pt acre nu exista investitori pt ca ulterior sa le valorifice. Am facut mentiunea pentru ca nu cred ca buzunarul firmei e tocmai gol ca sa nu fie in stare sa " unga" pe unde e nevoie



Dar cum cararile Domnului sunt multe si pline de poticneli sa speram ca juristii de la CEDO vor afla o alta ordine in dosarul in care "Faimosii judecatori" de la Ploiesti au intors deciziile anterioare in cel mai autentic stil " al intorsului ca la Ploiesti!!!

Tina Timus


Alex la 8 Septembrie 2009, ora 10:25
In orice tara civilizata exista norme de urbanism care protejeaza monumentele istorice. Exista reguli precise care nu pot fi ocolite. Exista servcii si autoritati care vegheaza la respectarea acestor reguli. De aceea alte capitale europe sunt "habitabile" si au un aspect unitar, omeogen, care iti incanta ochii.
La noi e altfel. Oricine poate face ce pofteste, cine are un teren face "ce vrea muschii lui" cu el. Nu conteaza ca arata aiurea, ca nu are nicio legatura cu contextul zonei, cu caldirile din jur, ni se rupe ca traficul va fi blocat. Nu conteaza decat cash-ul care il incasam imediat. Cei care vor veni dupa noi nu au decat sa se spele pe cap cu ororile pe care le-au lasat uni "dezvoltatori" in urma lor.
Nu il injuram si acum pe Ceausescu pentru ce a facut din orasul acesta? Prevad ca generatiile viitoare vor gandi la fel despre unii dezvoltatori de azi.

  Inapoi la articolul Arhiepiscopia Romano-Catolica ar putea merge la CEDO pentru a stopa constructia Cathedral Plaza

Setari Cookie-uri