Comentarii pe articolul Cum ar trebui schimbat Codul Muncii. Ce sugestii aveti?


Daca nu-ti convine poti sa pleci in alta parte !

Stamate Valentin la 30 Martie 2010, ora 14:20
Ati auzit replica ,,daca nu-ti convine poti sa pleci in alta parte'' ? Cred ca toti cei care au avut cate o obiectie legata de locul de munca, incepand de la conditii (calculatoare antice, scaune certate cu ergonomia, etc) pana la a sta peste program fara sa mai avem o viata personala, au auzit aceasta replica. Acum programul de lucru nu mai are 8 ore, pentru ca pauza de masa nu mai este inclusa in cele 8 ore, ci adaugata peste ! Dupa ce ca am ajuns sa fim tratati aproape ca niste unelte de care poti scapa dupa cum ai toane, acum, asta ne mai lipsea: sa poata mariile lor angajatorii sa ne dea afara unilateral si fara explicatii.
Serban Simona la 30 Martie 2010, ora 15:04
Adica ei cred ca un angajator care vrea sa scape de un angajat nu va face asta?

Practica este foarte simpla: te anunta ca vor sa-ti dai demisia ca altfel iti gasesc ei ceva motive sa te dea afara.

Evident daca-i dai in judecata, castigi, dar pentru asta, nu ai voie sa te angajezi in alta parte, pana la terminarea procesului si cred ca stim cu totii cat dureaza un proces in Romania, din cauza asta, cei mai multi renunta, se duc in alta parte si gata, dacat sa moara de foame 1-2 ani. Ca sa nu uitam ca avocatul iti va lua oricum o mare parte din suma castigata.

Acum s-au gandit unii baieti ca au prea multe drepturi angajatii, ca ce-i cu atata lafaiala pe capul nostru, macar daca ar stipula 6 salarii compensatorii, tot ar fi ceva, dar 1-6 inseamna ca toti angajatorii vor alege 1, doar nu-s prosti.

  Inapoi la articolul Cum ar trebui schimbat Codul Muncii. Ce sugestii aveti?

Setari Cookie-uri