Comentarii pe articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Sa ne lamentam mai putin in privinta somajului?


DAAA!!!

Claudiu Grecu la 30 Martie 2010, ora 14:49
Pe langa cei proximativ 850.000 de someri cati zic ei ca sunt acum in RO mai trebuie adaugati si cei care nu mai sunt in evidentele OJFM si in felul asta cei care nu lucreaza sare LEJER de 1.000.000 de persoane, DECI TREBUIE SA NE LAMENTAM SAU NU?!
Calin Valentin Marian la 30 Martie 2010, ora 15:15
lamentarea ar trebui sa vina din partea guvernantilor care nu ofera alternative la redresarea economica si considera ca somajul poate fi o alternativa la redresarea economiei (daca ea mai exista). se doreste poate ca toti sa emigram si sa trimitem bani acasa (solutie ce a functionat pana acum).
fara o dezvoltare economica prin revigorarea unor sectoare economice ca agricultura sau turismul si crearea de locuri de munca sigure, tara nu are nici cea mai mica sansa sa reziste si va fi sufocata de datoriile si asa prea impovaratoare.
Rita Dumbravescu la 30 Martie 2010, ora 15:23
Basescu a luat-o razna de tot(s-au consilierii lui sunt prosti de tot).
Cum poate sa afirme ca noi stamn mai bine decat UE in privinta soamajului...El nu aude ca acea mica parte de Romani care muncesc in sociatati private (nu de stat) trebuie sa asigure salariile pentru bugetari , pensiile celor in varsta sau celor care sunt bolnavi (sau doar inchipuiti) , si ajutoarele de somaj si alte ajutoare.
Cred ca acest raport ar trebui comparat cu ce in UE si apoi sa se laude.
Parca ar fi pe vremea lui Ceausescu cand ni se spunea ca o ducem bine din punct de vedere statistic.Urmeaza probabil sa ne mai spuna ca mancam prea mult de acea nu avem bani.....

Barus Florin la 30 Martie 2010, ora 16:32
Daca doar ne lamentam nu facem nimic...Ar trebui sa punem toti umarul si guvernantii,miscarea sindicala,mediul privat dar nu se vede inca acea dezghetare a relatiilor intre noi toti.Probabil fiecare a jurat ceva prin locuri ascunse cuiva asfel incat doar interesele partinice sau de alte grupuri sunt valabile....
Asa ca vrem nu vrem noi trebuie sa punem mana si sa creem ceea ce de mult se tipa ...parteneriate public private....dar in loc de asta doar se taie....sa vedem pana unde se va merge cu taiatul pana o sa ne taiem craca pe care stam!
Mirela la 30 Martie 2010, ora 19:02
Basescu a luat-o razna de tot sau noi poporul am luato razna ca acceptam?
Cum poate sa afirme ca noi stam mai bine decat UE in privinta soamajului...
Nu stiu dece toata lumea se leaga de mediu de stat, pentru ca noi suntem platiti, ca si in mediu privat, de exemplu eu lucrez in domeniu de stat *primarie* am de a face cu diferite persoane, adica cetateni romi, care vin sa te jigneasca, sa iti deie ordin sa le dai pe moment diferite documente, pe care ti le cer, si sa lucrezi pe un salariu de 650 lei, cu studii superioare, nu vreau sa ma gandesc ce pensie voi avea eu sau daca voi ajunge sa ma bucur de ea.
Sa stiti ca nu numai celor care muncesc in mediu privat li se trage din salariu, si noua celor care lucram in mediu de stat pentru a asigura salariile bugetarilor *sa imi asigur salariu*, pensiile celor in varsta sau celor care sunt bolnavi , ajutoare de somaj sau alte ajutoare, de exemplu eu in luna ianuarie am avut un salariu de 597 lei si mi-a venit sa plang cand mi-am ridicat salariu de la bancomat.
De bine de rau in mediu privat se mai iau inca bonurile de masa, dar in mediu de stat nu se iau aceste drepturi.
S-au redus salariile din mediu de stat pe lunile octombrie, noiembrie, decembrie 2009. Dece nu se pune problema cum s-au descurcat acei oameni? mai bine ne-am intreba cum se descurca acei oameni - semeni nostri care sunt disponibilizati - care traiesc cu grija ca maine nu le poate asigura un viitor mai bun copiilor, banca vine sa puna sechestru bunurilor *casa, masina*, etc.
Eu imi pun intrebarea mereu, de cand mi s-a redus salariu, dece se reduc numai salariile mici, si nu se reduc salariile mari.
Mi-as dori ca si conducatori nostri, sa lucreze pe 650 de lei, sa mai faca si naveta, sa inteleaga ce inseamna, si sa vada ce prost esti platit cu studii superioare.
Dece nu isi reduc diurnele, salariile, indemnizatiile de conducere, pentru ca la ei chiar daca s-ar reduce salariul nu s-ar simti, dar la un salariu brut de 850 de lei, net 650 de lei se simte.


Urmeaza probabil sa ne mai spuna ca mancam prea mult de acea nu avem bani.....

Mirela, 26 ani
Kerekes Stefan la 30 Martie 2010, ora 20:16
Da, adevarat, lamenteaza cei care nu fac nimic (adica se fac ca lucreaza, fie la stat, la guvern, in parlament etc fie in alta parte) iar ceilalti ....ar vrea sa lucreze ( sau cel putin declara...) someri, pensionari etc.de aici rezulta tot raul in care ne zbatem. REALITATEA...
Gabriel Popescu la 30 Martie 2010, ora 22:20
fara prea multe comentarii sa munceasca pensionarii ca noi somam!;;;;;;
la 31 Martie 2010, ora 12:27
Tara asta se duce la vale! Fugim cu totii sau facem ceva?! Problema e de unde sa incepem?

  Inapoi la articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Sa ne lamentam mai putin in privinta somajului?

Setari Cookie-uri