Comentarii pe articolul Boc, in Parlament: Cresterea taxelor ar fi insemnat inchiderea a 50.000 de firme


exista solutie!

Tun Kat la 8 Iunie 2010, ora 10:09
solutia este simpla si la indemana oricui... nu trebuie decat sa folosesti aceiasi abordare ca si guvernul in raport cu statul de drept... adica sa nu mai platesti de loc taxe si impozite la stat, apoi, cand vine statul sa-ti ia banii, poti sa deschizi un proces in care invoci o exceptie de neconstitutionalitate in legatura cu cauza ta (nu trebuie sa-ti bati capul cum, iei un avocat bun si facer el treaba asta pentru tine)... cum puterea pdl-ista a reusit sa blocheze activitatea curtii constitutionale prin refuzul numirii a doi inlocuitori pentru judecatorii al caror mandat a expirat, nici cauza ta nu se poate judeca pana la reglementarea situatiei... iar aceasta reglementare nu va fi prea curand pentru ca guvernul doreste sa poata incalca constitutia fara limite!

astfel reusesti sa-ti echilibrezi bugetul familiei din neplata obligatiilor catre bugetul de stat.
desigur ca multi vor spune ca aceasta solutie va duce la prabusirea totala a economiei romanesti si la disolutia statului... este adevarat, dar cum suntem in uniunea europeana, avem drepturi egale cu ceilalti cetateni europeni, daca se alege praful de leul romanesc, el va fi inlocuit, vrei nu vrei cu euro... in plus prabusirea statului nu inseamna nimic in conditiile in care statul nu face decat rau si distruge sistematic chiar si ultimele domenii pe care le mai avea in administrare, adica sanatatea si invatamantul!
daca functionarea statului se blocheaza, nu inseamna ca ramanem pe drumuri... vor veni vrei nu vrei cei de la uniunea europeana, vor aseza in fruntea tarii un consiliul monetar care va guverna mult mai bine decat actualul guvern.
in felul asta reusim sa-l fentam si pe basescu, exact in stilul in care fenteaza el de fiecare data statul de drept!

  Inapoi la articolul Boc, in Parlament: Cresterea taxelor ar fi insemnat inchiderea a 50.000 de firme

Setari Cookie-uri