Comentarii pe articolul Afla ce solutii au service-urile auto pentru un TVA de 24%


Prin medodele adoptate de guvern se vor marii rata evaziuni fiscale sau oare v-or scadea?

Peter Satran la 1 Iulie 2010, ora 17:16
Fara sa vrem sa recunoastem dar prin masurile adoptate de guvern, va accentua marirea evaziunii fiscale si ale spagilor.

Pana acuma se negocia cu angajatorii acum se va negocia cu organele de control.

" Traim in Romania si asta ne umple tot timpul."
Ianosi Dorian la 2 Iulie 2010, ora 07:46
m-am cam saturat de tot ; de criza, de ape ,de inundatii, de curs valutar de minciuni televizate si transmise in direct,m-am saturat de majorar de preturii, de crestera tva-ului.
m-am saturat sa tot aud ca s-a intamplat aia sau aialalta.nimeni nu iese sa ne spuna:acolo s-a produs obiectul sau lucrul cutare,concetatenii nostri participa cu drag,ca s-a deschis o fabricuta,o ferma ,o societate comerciala care ofera locuri de munca,sau ceva de genul acesta.m-am saturat pt ca de peste tot primim semnale ale dezastrului.pe cine sa condamn?ma condamn pe mine pt ca n-am ratat niciodata votarea,ca m-am prezentat la vot si ca am ales neputinta,incompetenta i-am ales pe toti smecherasii care cum au facut cate o afacere dubioasa si s-au trezit cu sume de bani pe care altadata in zece vieti nu le-ar fi putut realiza cinstit ca i-am ales ca sa-mi rada victoriosi in fata,ca sa se bucure de ceva ce nu le-a fost dat ci au furat mai pe fata , mai pe dos.
m-am saturat de tva cand oamenii mor cand o tara atat de frumnoasa si de minunata; ca a fost distrusa ,jefuita si vanduta pe nimic pt interesul catorva smecherasi care sunt capul relelor din tara asta.pestele de la cap se-mpute si se curata de la coada.pana cand capul ramane si se arunca coada?capul stricat,trebuie arucat si sa ramana pestele cu sau fara coada,dar sa ramana ceva ce se poate consuma.asta daca s-ar intampla pe mine personal nu m-ar deranja ,si la vot din nou m-as prezenta iar de tva chiar ca nu as avea ce comenta.
succes tuturor romanilor ,optimism si incredere ca de acolo de sus nu vom fii abandonati ca pana la urma domnul ne va proteja.credinta poporului este mare,plaiurile mioritice ar trebui sa renasca asa cum si credinta noastra.
Paul Antohe la 2 Iulie 2010, ora 08:33
Treaba cu reducerile anuntate de fiecare comerciant , prestator de servicii , etc, este pura poveste. Cand te duci la fata locului gasesti de fapt niste scumpiri de te ingrozesti pur si simplu!!!!!!!!!!!!!!!! Tipic romanesc!

  Inapoi la articolul Afla ce solutii au service-urile auto pentru un TVA de 24%

Setari Cookie-uri