Comentarii pe articolul Basescu: Romania a facut tot ce a trebuit in 2010. Comentati aici


NEVOIA DE JUSTIFICARE !!!???

Gheorghe Petrea la 28 Noiembrie 2010, ora 11:38
Acest individ "JUCATOR " cum i-si spune el cred ca ori e bolnav cu capu ori are intradevar mare dreptate .Ce ma surprinde este faptul ca a lasat-o moarta cu toate povestile despre parlament ,despre reducerea nr de lipitori care sug singele poporului cu nerusinare si a preferat sa sacrifice oamenii simpli cu venituri limitate ,iar jigodiile alea din parlament si camera deputatilor i-si fac de cap in continuare .Povestea cu FMI si toate structurile astea binevoitoare care ne ajuta sa devenim sclavii lor din punct de vedere financiar e cusuta cu multa ata alb -murdara si ce e mai dureros este faptul ca mai marii nostri ne cred timpiti si idioti pe toti .As propune un referendum prin care poporul sa solicite o lege din care sa rezulte clar obligativitatea cel putin de doua ori pe an ologarhii astia de la virf sa dea socoteala in fata natiunii fata de evolutia mandatului lor si sa rezulte clar ca daca la doua raportari consecutiv apar rezultate negative atunci trebuie declansata procedura de cercetare penala impotriva intreg aparatului e stat .In aceste conditii curtea constitutionala trebuie aleasa uninominal prin vot al populatiei sa functioneze ca institutie de sine statatoare sa nu mai fie numiti politic jegurile alea care fac numai mismasuri si combinatii sa le fie lor bine si celor care i-au numit in functii .
Identitatea noastra nationala este departe de standardul la care trebuia sa fim si daca poporul nu se va RASCULA impotriva clasei politice actuale , peste 10-20 ani va fi vai si amar de cei ce se vor incapatina sa mai traiasca "BINE " acele vremuri .
As vrea sa nu am dreptate si sa fie asa cum ne minte BASESCU voi avea taria de caracter sa ies in fata si sa-i cer scuze ,dar instinctul ma indeamna sa nu cred o vorba din ce spune MAFIOTUL asta ordinar . DE CE ? Pentru ca se vede din avion cum el cinta si toata liota din jurul lui danseaza in toate stilurile de fite mai putin dansul nostru autohton pe care-l cunoaste toata lumea .Sper din tot sufletul sa apara la orizont o clasa politica demna de aceasta denumire capabila sa judece si sa condamne toate secaturile astea care in douazeci de ani de libertate ne-au exploatat ,persecutat si furat de o suta de ori mai rau decit comunistii .

  Inapoi la articolul Basescu: Romania a facut tot ce a trebuit in 2010. Comentati aici

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile