Comentarii pe articolul Cum reuseste un roman sa aduca un profit cu 426 de euro mai mare decat un neamt


Cum reuseste un roman sa fie mai profitabil decat un neamt

la 2 Februarie 2011, ora 16:33
Iata ca am avut si acum dreptate. Criza a fost si ramane un pretext pentru a reduce salariile la romani, profitul patronilor de fapt majorandu-se. Nu inteleg insa de ce veniturile la buget au scazut. Aici eu vad o mare slabiciune a sistemului de reglementari, de verificari si colectari fiscale. Cred ca reglementarile au fost astfel facute incat cunoscatorii pot sa ocoleasca legea foarte usor. Cred ca legea este precum o mana cu degetele rasfirate. Sunt multe firme care se declara fara profit dar daca verifici veniturile realizate de actionari, patroni, vei vedea ca au realizari materiale si cheltuieli nejustificate.
Mai cred ca tot ce s-a intamplat si se intampla la TV, sunt inscenari pentru a ne distrage atentia de la lucrurile importante si a ne manipula dupa cum vor muschii unora.
Haosul, starea de neguvernare este tot ce-si doresc cei ce folosesc cai laturalnice de imbogatire. Din cate stiu de la cei mai in varsta, acelasi lucru a fost in anii de dupa razboi.
Romania azi sta mai rau decat in acei ani. Atunci, era totusi o motivatie pentru cei multi sa muneasca. Era starea de necesitate. Azi, muncesti mai mult, foarte bine, ciocoii, derbedeii, vor avea bani mai multi pentru dezmaturi, petreceri, excursii, vile peste vile, etc. Mai mult, se lacomesc pana si la umila pensie ce ar trebui s-o iei, acaparand pentru ei din fondul de pensii, sume nemeritate. Pentru ca fondul s-a redus, te pune sa lucrezi pana la 65 si de ce nu chiar la 70 de ani.In schimb, tu vei avea ani mai putini de trait, haituit de grija de maine, de lipsa banilor ce te determina sa mananci foarte putin si de calitate indoielnica. Faptul ca serviciile medicale devin inaccesibile iar cu salariile mizerabile ce le avem nu suntem in masura sa urmam un tratament corespunzator, plecarea la o statiune de tratament, ne face viata si mai amara. Ma uitam la TV cand erau deplansi cei carora li se taiau din venituri. Cine ii retinea sa nu plece? Inainte acest lucru de reduceri de salarii s-a facut la privati. A comentat cineva acest lucru? A fost cineva sa ia interviu la salariatii de la privat ? Cei de la TV ar trebui sa fie obiectivi, corecti si sa nu-mi vina mie sa-mi spuna ca:"uite ce bine este, iar cei ce nu gandesc ca ei sunt nostalgici" La toti acestia, eu le spun ca de fapt sunt slugoi perversi, care pentru osul aruncat de stapani ar fi in stare sa faca multe...nerozii.
Articolul prezentat consider ca este foarte corect. Trebuie macar acum ca cei in masura, destepti si musai de buna credinta sa vada in sfarsit realitatea, sa analizeze cauzele pana la radacina raului si sa ia masurile cele mai dure daca este cazul. Trebuie o data sa se faca ordine in tara noastra. De 20 de ani se tot face ordine, se tot structureaza si restructureaza dar de fapt vad ca mersul nostru ne duce tot mai aproape de gura prapastiei.





  Inapoi la articolul Cum reuseste un roman sa aduca un profit cu 426 de euro mai mare decat un neamt

Setari Cookie-uri