Comentarii pe articolul Prima Casa: Pot cumpara si persoanele cu locuinte. Garantia statului, redusa


Reducerea plafonului la 30 000 euro - adevarata solutie

Vasiliu Emilia la 30 Martie 2011, ora 17:41
Pina nu se reduce plafonul, preturile nu vor scadea si imprumutul va fi in folosul proprietarilor
la 31 Martie 2011, ora 13:14
Garantie lipsa.
Ar fi bine daca statul n-ar mai garanta nimic. De ce garanteaza ststul in folosul bancii si nu in folosul cetateanului. Daca n-ar mai exista garantie, atunci n-ar mia cumpara multi si proprietarii ar fi nevoiti sa reduca preturile. Cei care au case si apartamente ar fi bine sa-si vanda acum aceste cladiri, ca exista posibilitatea sa nu mai fie clienti care sa cumpere avand in vedere salariile reduse, cresterile existente la combustibil (mancarea masinii) si alimente, reducerea numarului de nou nascuti care a existat din 1985- pana in zilelel noastre. Noi am vrea sa vindem, dar cui sa vindem? si la pretul cerut de noi?
Cu cat se construiesc mai multe cladiri de birouri si blocuri de locuinte sau vile, cu atat pretul va scadea si mai mult. Deci proprietarii sa fie atenti ca s-ar putea sa ramana cu apartamentele nevandute la pretul cerut. Cine se misca mai repede castiga, adica primul care scade la un pret cu putin mai jos decat pretul pietei va vinde, ceilalti trebuind sa scada cu mai mult decat primul pentru a vinde.
Vom mai vedea!

  Inapoi la articolul Prima Casa: Pot cumpara si persoanele cu locuinte. Garantia statului, redusa

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile