Comentarii pe articolul Programul economic al Opozitiei: Impozitare in trei trepte. TVA ramane la 24%


Toate acestea sunt abureli... !

Gura Ovidiu la 27 Mai 2011, ora 12:46
... si cum aburelile trebuiau sa poarte un nume l-i sa zis : USL !
Initial au zis ca vor cobora TVA-ul. Probabil peste 100 de ani !
Viorel Rotar la 27 Mai 2011, ora 13:51
Atata vreme cat nu e USL la putere, toate sunt abureli, mai mult ce ar putea face. Din toate aceste idei, PDL crezi ca va face ceva? NU, din contra, va cauta sa mai distruga.
Parerea mea este urmatoarea, treptele de impozitare sunt o idee buna, majorarea salariului minim se putea mai mult, dar economia inca nu e pregatita. Legat de exceptia la TVA, chiar daca ramane 24%, preturile vor scadea, nu mult, dar in acea arie va scadea. Incurajarea investitiilor, eu sper doar sa nu exagereze, cat despre capitalizarea CEC si EximBank, eu nu cred ca este o idee foarte buna, poate nu inteleg suficient de bine. Legat de sectorul bugetar, sunt niste idei exceptionale.
Cred ca economia tarii nu este pregatita pentru a reduce cota TVA-ului, s-au distrus si inchis prea multe.
In plus trebuie gasite modalitati de a redeschide minele ! Dar acestea nu trebuiesc privatizate !!!!
Dumitrache Viorel Adrian la 27 Mai 2011, ora 14:32
Capitalizarea CEC si EXIMBANK va fi inutila daca nu va fi insotita de proceduri stricte prin care acestea sa poata sustine exportul de produse romanesti industriale (nu exportul fictiv de alcool si cereale). Altfel, daca EXIMBANK continua sa acorde scrisori de garantie pentru participari la licitatii internationale, numai in baza unui depozit colateral, mai bine ii desfiinteaza de pe acum!
Neculau Costica la 28 Mai 2011, ora 11:05
Viorele , esti pe taramul viselor tata ! Minele? Pai alea de la infiintare au fost modalitati de a lua bani de la buget si ai baga in pamant ! Faci aprecieri fara sa ai nici cea mai mica idee despre economie...
Preturi scazute? Spuenmi si mie ce preturi au scazut dupa scaderea euro la 3 lai? Sau dupac e a fost 4.25 , la 4 lei/euro? Hai , lumineaza-ne ! Sau explica tu de ce se scumpesc continuu carburantii? Nu stii?
Dumnezeule, intelegeti o data ca pretul este intodeauna CEL MAXIM POSIBIL si ca NIMENI , NICIODATA nu actioneaza din considerente SOCIALE ! Chestia cu "implicarea sociala" nu mai este valabila de vreo 40 de ani...Treziti-va , nu mai scrieti aberatii - apropo, au fost atatia ani la putere, cand au facu vreo data ceva din ce scrie pe aici? Ca astia sunt din 2009, pana atunci au fost si PNL si PSD la putere !

  Inapoi la articolul Programul economic al Opozitiei: Impozitare in trei trepte. TVA ramane la 24%

Setari Cookie-uri