Comentarii pe articolul Sute de mii de clienti renunta la Orange si Vodafone - cum comentati?


calitate orange

Oare la 28 Iulie 2011, ora 14:47
calitatea semnalului, foarte proasta, este o mare problema la Orange, care nu a mai investit de ani buni in echipamente. daca nu esti in centrul unui oras mare, sa nu te astepti sa ai semnal bun. pozele alea cu acoperirea nationala sunt pentru fraieri.
......... la 28 Iulie 2011, ora 15:34
Nici cu vodafone, cosmote nu mi-e rusine
Suditu Viorica la 28 Iulie 2011, ora 17:50
din pacate mi-am facut abonament la orange... nu sunt deloc multumita de calitatea semnalului. si atunci mai conteaza pretul sau oferta? oricim, nici de ele nu sunt multumita!
Tudose Georgian la 28 Iulie 2011, ora 17:52
Este adevarat, calitatea tehnica a serviciului este intr-o surprinzatoare scadere, iar realitatea este ca Orange ar fi pierdut (si sigur o va face) si mai multi clienti daca nu ar fi reusit strategia legarii clientului prin contracte pe termen lung. Aceasta din urma strategie nu va da roade pentru ca un client fidel pacalit este un client pierdut sigur intr-un viitor nu prea indepartat. Este jenant ca un operator de aceasta dimensiune sa faca promisiuni fara acoperire si sa vanda servicii pe care nu le poate onora.
Vatris Flavius la 28 Iulie 2011, ora 19:08
Sunt abonat atat Orange, cat si Vodafone. Semnalul Orange chiar si in oras (Timisoara) lasa de dorit. Stau ceva mai bine la tarife (sau nu am stuiat eu noile abonamente).
Cu Vodafonul nu am avut probleme ca semnal, dar sunt cam nemultumit de tarife, mai ales in alte retele.
Bare Gabriel la 28 Iulie 2011, ora 22:28
sunt client orange de zece ani insa din mai anul viitor trec la orcare alta retea numai la ei nu mai raman
dezastru si cu semnalu si mi au tras tzapa si cu netu'

  Inapoi la articolul Sute de mii de clienti renunta la Orange si Vodafone - cum comentati?

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile