Comentarii pe articolul O bomba cu ceas: Cati romani au cate trei credite


BNR :)

Un Roman Cu 3 Credite la 12 Septembrie 2011, ora 22:07
Cele 3 credite : 2 pentru avans la apartament si unul ipotecar.

De ce ?
Simplu : BNR o bagat o limita imbecila de 15000EUR/credit de nevoi personale, deci ca sa dai un avans la apartament iti trebuiau 2 credite. Punct!

Ce va fi ?
Daca EUR trece de 4 RON (sunt sanse mari!!!) cei cu 3 credite nu vor mai plati, dar nu vor mai plati nici un credit! Restantele vor exploda la propriu !


Moisescu Gabriel la 13 Septembrie 2011, ora 09:02
D-le Roman EUR e demult peste 4 RON..mai uitati-va pe la TVR la emisiunile de specialitate
Henciu Daniela la 13 Septembrie 2011, ora 09:07
1 EURO = 4.2805 RON,azi 13 sept 2011...de cand e articolul asta ?
Paul la 13 Septembrie 2011, ora 11:03
Romane, cei cu 3 credite nu vor mai plati, evident. De unde sa plateasca? Dar nici nu le sterge nimeni datoriile. Datoriile lor sunt active pentru sistemul bancar, deci chiar daca o banca da faliment, datoriile alea sunt inregistrate, ele exista. Si orice venit va incasa in viitor romanul cu 3 credite, la alb, va fi folosit inainte de toate pentru acoperirea gaurilor din trecut. Nimic nu se sterge cu buretele. Sistemul invinge intotdeauna...
Dr.Med.Jabben Doina la 13 Septembrie 2011, ora 11:09
deci, dupa cum se vede din comentariile de mai sus, unii nici nu stiu citi Roni, echivaleaza un Euro; DAR !!!! AU TREI CREDITE TOATE IN EURO:::. De unde sa mai ai pretentii, sa inteleaga, un asemenea specimen, ce vrea banca de la el ????

altii, habar n-au de alte valute straine, nu au avut in buzunar ; nici o dta macar un singur frank elvetian, dar se lasa sedusi de impresia, ca un credit in franci elvetieni, e mai bun..sau suna mai bombastic...?????

in resumee : romanii primesc o leafa in lei, dar credidul este in Euro..un comentar este de prisos...ei nu mai au nici o idee, cum acest credit, evalueaza in viitor, pe limba lor...imi permit un mic zimbet...
Dr.Med.Jabben Doina la 13 Septembrie 2011, ora 11:21
cred ca nici unde pe lume, nu o duc bancile asa de bine ca in Romania,
asa clienti simpatici, ..si-ar dori multe banci...
deci BRD, ofera un credit pt. nevoi " personale " de 15.000 Euro.( presupunind, ca un salariu mediu, este cam la 500 euro pe luna,/ presupun ca multi cistiga chiar mai putin,,, creditul acesta este salariul pe urmatorii 3 ani; din el trebuie insa sa si traiesti, aso, deci platesti, acerst credit in urmatorii 7 ani ? sau 10 ? si care este suma finala ???
Dr.Med.Jabben Doina la 13 Septembrie 2011, ora 17:22
bine, bine, systemul invinge intotodeauna, dar si apartamentul, se duce pe apa simbetei, mai bine zis, in resortul bancii; banii platiti sint considerati numai dobinda pt. imprumut, vai, vai sarmanul fost propietar !
nu reusesc sa inteleg : de ce se fac- in Romania - tranzactii bancare in Euro, cind Moneda Nationala este Ron ?
de ce exista atita dispret pentru Moneda nostalgica zisa Leu, sau Ron, ?
Cind v-a plati Nenea Gheorghe un Apartament de 50.000 Euro, daca el cistiga echivalent, sa zicem : 500, sau 700 Euro deja vorbim de salarii confortabile./ ..In Romania viata erste scumpa ca si in Occident..
iar obiektele imobilliare, la fel, sau chiar mai scumpe !
in Occident insa, 500 Euro, este de fapt un ajutor social. cu care se traieste la limita, nici o banca nu ar oferi unui somer un credit, . O poveste fara cuvinte... ramii " Pafj
cit despre povestea cu trei credite, Garagiale, unde esti ?sa ne mai scrii
O scrisoare pierduta in epoca contemporana ?
sau un moral pierdut...  Inapoi la articolul O bomba cu ceas: Cati romani au cate trei credite

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile