Comentarii pe articolul Start in afacerea celor 3,3 milioane de salariati: Pensiile private


cum pot fi convinsi oamenii ca anumite societati nu vor da faliment exemplu Allianz Tiriac pensii private

Mihaela - Nicoleta Mocanu la 17 Septembrie 2007, ora 17:25
cum pot fi convinsi oamenii ca anumite societati nu vor da faliment exemplu Allianz Tiriac pensii private
este un lucru de care intreaba majoritatea persoanelor si este intr-adevar un subiect discutabil pe marginea caruia se pot aduce argumente si contra argumente. mai ales persoanele care au ajuns la limita de 45 si opteaza pentru un fond sa spunem la AVIVA pensii private si prin absurd sa spunem, va da faliment peste 20 de ani, cand acea persoana ar trebui sa primeasca bani deja sau poate i-a primit, dupa cum se fac calculele, conform legii pensiilor, de unde se vor aloca fonduri pentru plata restanta? mai ales ca aceste fonduri in cazul in care dau faliment vor fi preluate de alte fonduri mai puternice! este posibil ca aceste fonduri sa acopere cheltuieli suplimentare?
Ioana Simina la 18 Septembrie 2007, ora 12:22
Fiecare societate privata care e acreditata de stat, are un fond destul de mare care este special creat pentru situatii de acest gen.Sunt agent de marketing la aceasta firma si va pot garanta ce am spus mai sus,pe baza informatiilor de la firma. sper sa aveti incredere in firma noastra,dar si in celelalte, caci toate au un fond garantat pentru astfel de probleme. Sper ca v-am lamurit.
Iosif Voinescu la 19 Septembrie 2007, ora 12:32
profit ca avem si un profesinist, pe Ioana si as itreba: care este modalitatea de a ti se returna investitia intr-un astfel de fond, dupa ce ai implinit varsta legala de pensionare.
Florentin Pricop la 19 Septembrie 2007, ora 13:51
Poate nu sunt tocmai la subiect, dar Alianz Tiriac mi se pare ca a cam fraudulat procesul acesta de aderare. Foarte multi, in Sighetu Marmatiei de exemplu, au aderat deja la Alianz Tiriac inainte de data de 17 septembrie, impotriva dorintei lor. Sefii celor mai mari fabrici au adunat copii ale buletonelor inca cu doua luni in urma si i-au pus pe angajati sa semneze niste contracte de preaderare sau poate le numesc ei altfel, iar muncitorii ne spun ca ei deja au aderat din iulie. Este foarte ciudat ce se intampla aici. Aproape ca nu a mai ramas firma fara sa fie "mancata" de Tiriac.

Ba mai mult, altii au luat tzeapa, crezand ca semneaza pentru pilonul 2, cand defapt ei platesc de 3 luni pentru pilonul 3 de pensii. In Sighet si in Baia Mare foarte multi care au semnat deja pentru pilonul 3 nu doresc sa mai adere la pilonul 2, pentru ca ei sustin ca deja au aderat cu 3 luni in urma si plateswc de pe card 50, 100 sau 150 RON. Li s-a spus ca aceasta este pensia obligatorie, desi pe contract scrie clar ca e Pensie Privata Facultativa. Ce nemernici ! ! !
Laura Stoica la 20 Septembrie 2007, ora 18:37
pe lng iriac , i ING a procedat la fel , n Tg Secuiesc la fabricile de confecii acele preaderri au fost fcute din luna mai ,iar acum bieii veseli vin direct cu contractele de aderare i unde mai pui c dac ncearc s vin alt agent de marketing de la alt firm este dat afar din ordinul directorilor, alt exemplu mai dur - n Oneti o patron de restaurant a ameninat o angajat c dac semneaz pentru o firm alta de ct i sugerase ea va fi dat afar ....TRIM N ROMNIA , din pcate nimic nu se face cu cap n rioara asta
Delia Neagoe la 20 Septembrie 2007, ora 20:44
Trimis de Delia Neagoe la 20.09.2007
Traim intr-o lume care se invarte numai in jurul banilor, deci s-a mai gasit ceva de ,, jupuit,, dupa urma celor mai mici si nevoiasi.
Statul incearca doar sa mai scape de o responsabilitate si chiar daca sunt o multime de firme autorizate sa desfasoare o astfel de activitate nu cred ca va merge, pentru ca locurile de munca sunt instabile si vor fi numai complicatii pentru persoanele care isi schimba des locul de munca sau mai rau, atunci cand nu mai au de loc.Cunosc bine legea 411/2004 pentru ca am intrat si eu in ,,jocul,, acesta, dar sunt de pe acum dezamagita de ce va urma din cauza sistemului legislativ care functioneza doar teoretic nu si practic.Asistam doar la inca o afacere pentru diverse grupuri care se bat pentru ,,ciolan,,....si asta o vedem cu totii, chiar daca altii au o alta parere.Pana sa ii ajungem pe altii din urma nu vom fi in stare nici macar sa-i imitam !
Gabriela Popescu la 24 Septembrie 2007, ora 15:27
Interesante comentarii. Reiese clar faptul ca oamenii sunt dezinformati sau neinformati corespunzator. Activez in domeniul pensiilor private. Cunoscand legea, faptul ca un anumit angajator ar putea impune unui angajat sa adere la un anumit fond de pensii este ILEGAL, acesta putand fi actionat in judecata.
Vizitati: http://plusprofit.blogspot.com/

  Inapoi la articolul Start in afacerea celor 3,3 milioane de salariati: Pensiile private

Setari Cookie-uri