Prosport: Interviu inedit cu Lucian Bute

Prosport: Interviu inedit cu Lucian ButeProsport publica un interviu cu Lucian Bute, care astazi isi apara centura de campion mondial IBF la categoria supermijlocie. Boxerul a raspuns intrebarilor fanilor de pe pagina de Facebook a cotidianului sportiv.

“Deocamdata sunt in apogeul carierei mele si ma gandesc sa raman acolo cat mai mult. In cariera mea am gustat si din paharul amaraciunii, asa ca voi sti sa gestionez si situatiile mai putin fericite”, a raspuns campionul unei intrebari despre cum va fi momentul cand va fi infrant pentru prima data.

Adevarul: Bute nu vrea sa-l faca pe Mendy KO

Adevarul: Bute nu vrea sa-l faca pe Mendy KOLucian Bute nu vrea sa-l bata pe oponentul sau, Jean-Paul Mendy, prin KO.

“M-am gandit mult la el, la stilul lui, la strategia mea. Deja vizualizez cum o sa fie prima repriza si cum va continua meciul. Nu mi-am propus sa-l fac KO, obiectivul meu e doar sa castig meciul”, a declarat romanul, citat de Adevarul.

Gandul: Biletele ieftine sunt mai bune decat cele VIP

Gandul: Biletele ieftine sunt mai bune decat cele VIPGandul publica astazi o serie de imagini din culise, sub titlul “De ce e mai bun un bilet de 70 de lei decat biletele VIP de 600 de lei”.

Din locurile “ieftine” se poate vedea tot ringul, un avantaj pe care nu-l au locurile VIP, potrivit ziarului.

Jurnalul National: Cat va incasa organizatorul meciului

Jurnalul National: Cat va incasa organizatorul meciului“Gala Bute: SRL-ul lui Obreja va lua 2,5 milioane de euro de la Udrea, nu 2 asa cum se spunea initial”, titreaza Jurnalul National.

In plus, si cifrele referitoare la audienta s-au modificat, astfel ca daca intial Rudel Obreja vorbea despre 400 de milioane de telespectatori, estimarile recente vizeaza doar 2,45 milioane de persoane.

Evenimentul zilei: Meciul a fost politizat

Evenimentul zilei: Meciul a fost politizat“Isteria anti-Basescu il poate face KO pe Lucian Bute”, scrie Evenimentul zilei.

Potrivit cotidianului, “o parte din media romaneasca a politizat gala Bute-Mendy, atacand contractul incheiat de ministerul condus de Elena Udrea si organizatorul galei de la Bucuresti, firma lui Rudel Obraja, prin care se promoveaza Romania ca destinatie turistica si brandul national national turistic”.

Gazeta Sporturilor: Bute cantareste mai mult decat Mendy

Gazeta Sporturilor: Bute cantareste mai mult decat MendyGazeta Sporturilor anunta ca Lucian Bute a trecut cu bine si de ultimul cantar.

“Lucian Bute si Jean-Paul Mendy puteau sa aiba cel mult 80,7 kilograme”, conform ziarului. Astazi, Lucian Bute avea 80,21 kg, iar Jean-Paul Mendy cantarea 77,7 kg.