Machine Head

Machine HeadCapul de afis al celei de a doua seri a Tuborg GreenFest powered by Rock The City, Machine Head au comandat mancare sanatoasa.

Astfel, in meniul de dimineata se vor afla cereale, iaurt, lapte, sucuri naturale si ceaiuri. La pranz, rockerii au cerut cel putin o varianta de supa vegetariana si un meniu care sa includa produse organice.

Bauturile preferate de cei de la Machine Head includ beri premium, vodca, suc natural de portocale si toate sortimentele de cola.

Godsmack

GodsmackLa randul lor, cei de la Godsmack prefera mancarea sanatoasa si au solicitat optiuni de meniuri vegetariene si fara gluten.

In plus, ei refuza din start mancarea mexicana, dar si lasagna.

Bauturile preferate includ apa minerala, bauturi energizante si mai ales vinuri de calitate.

Lacuna Coil

Lacuna CoilItalienii din trupa Lacuna Coil nu vor sa manance sub nicio forma sendvisuri si nu se vor atinge de paste decat daca sunt la fel de bune ca cele de acasa.

Heaven Shall Burn

Heaven Shall BurnHeaven Shall Burn, capul de afis al primei seri a Tuborg GreenFest powered by Rock The City numara nu mai putin de patru vegetarieni, de unde si o proportie pe masura a meniurilor de acest fel in solicitarea lor.

Guns N' Roses

Guns N' RosesTrupa Guns N' Roses va sosi la Bucuresti din Graz, Austria, iar urmatoarea oprire din turneul lor mondial ii duce la Tel Aviv, in Israel.

Pe perioada sederii la Bucuresti, trupa a solicitat montarea in backstage a nu mai putin de noua incaperi, fiecare cu rolul sau bine definit. Trei dintre ele vor fi la dispozitia lui Axl Rose, iar restul vor functiona ca salon de masaj, sala de mese, camera de relaxare, garderoba comuna, iar ultimele vor fi ocupate de o echipa de tehnicieni.

Toate incaperile vor fi dotate cu mobilier standard – canapele, mese, scaune –, vor avea lumini reglabile, prize si transformatoare de 110V, pentru ca americanii sa-si poata folosi calculatoarele si alte gadgeturi, precum si conexiune la internet fara firewall.

Incaperea in care Axl Rose va petrece cateva ore va trebui sa fie suficient de spatioasa incat opt persoane sa nu se simta inghesuite in ea, sa aiba obligatoriu florile mai sus mentionate, amestecate si puse in doua vaze, baie cu dus, o canapea, doua fotolii, o masuta de cafea si bineinteles, aparat de aer conditionat. Se pare ca Axl si trupa se tem de canicula, deoarece au solicitat ca temperatura in toate camerele sa sa fie reglata la 22ºC.

In ceea ce priveste mancarea, cei de la Guns N' Roses nu sunt deloc mofturosi. Vor in schimb sa manance sanatos, asa ca au solicitat inclusiv omlete din albus de ou, paine integrala, cereale si o multitudine de fructe la masa de dimineata.

La pranz, solicitarile trupei includ meniuri vegetariene, legume fierte sau sote si salate. Seara, cand este de asteptat ca la masa trupei sa fie hraniti nu doar rockerii, ci si intreaga echipa tehnica (zeci de persoane), mancarea este stabilita in functie de ziua saptamanii. Astfel, sambata sunt preferate pastele, iar duminica friptura de curcan.

In ceea ce priveste bauturile, vedeta doreste sa aiba la dispozitie o sticla de sampanie de lux, una de vin rosu, una de vodca, alta de tequila, cola fara zahar, bauturi energizante, limonada si mai multe tipuri de bere premium.