Steve Ballmer, Microsoft Ford Fusion Hybrid

Steve Ballmer, CEO-ul Microsoft, cu o avere estimata la 15 miliarde de dolari detine un automobil Ford Fusion Hybrid in valoare de circa 20.000 dolari.

Motivul pentru care managerul si-a achizitionat o astfel de masina este ca modelul vine echipat cu Ford Sync, o componenta realizata chiar de catre Microsoft.

Sursa informatii: BusinessInsider.com
Foto: capturi BusinessInsider.com

Aaron Patzer, Mint - Subaru

Aaron Patzer, Mint - SubaruAaron Patzer, care si-a vandut afacerea Mint catre Intuit cu 170 de milioane de dolari, a cheltuit numai 29.000 de dolari pentru un Subaru Outback, pe care si l-a cumparat ca sa-si schimbe vechiul automobil, un Ford Contour din 1996 care a cedat la putin peste 240.000 km parcursi.

Mark Zuckerberg, Facebook Acura TSX

Mark Zuckerberg, cofondatorul Facebook, cu o avere estimata la 17,5 miliarde dolari, conduce un automobil Acura TSX in valoare de circa 30.000 dolari.

Dustin Moskovitz, Facebook VW Golf

Cel mai tanar miliardar al planetei, conform topului realizat de revista americana Forbes este Dustin Moskovitz, colegul de camera al lui Mark Zuckerberg si al treilea angajat al Facebook.

Cu o avere de 3,5 miliarde dolari, el conduce un model R32 Hatchback de la Volksvagen, o masina care costa circa 33.000$.

Michael Dell Hummer H2

Michael Dell, proprietarul si CEO-ul companiei omonime detine un automobil Hummer H2, care insa nu mai este produs pe scara larga. Pretul unui astfel de model variaza intre 42.000-48.000 dolari.

Sean Parker, cofondatorul Airtime Audi S5

Sean Paker, cofondatorul Airtime are un Audi S5 in valoare de 50.900 de dolari, insa cand se afla in Los Angeles, conduce un automobil Tesla in valoare de 100.000$.

Bill Gates, Microsoft Porsche 911

Bill Gates, fondatorul gigantului IT american Microsoft, detine mai multe automobile sport marca Porsche, fiind un impatimit al acestui brand. Preferatul sau este insa modelul 911 din imagine, o masina in valoare de 82.100 de dolari.

Elon Musk, PayPal - Tesla

Elon Musk, PayPal - TeslaElon Musk, milionarul din spatele SpaceX si PayPal, conduce tot un automobilTesla. Masina nu l-a costat nimic, pentru ca “este cumparata pe numele firmei”, dar pretul unui astfel de model depaseste 100.000 de dolari.

Sergey Brin, Google - Tesla

Sergey Brin, Google - TeslaCa multi manageri din domeniul tehnologic, Sergey Brin, cofondatorul Google detine un automobil marca Tesla. Modelul sau, un roadster, porneste de la 100.000$ in SUA.

Larry Page, Google Tesla

Ca si colegul sau, Larry Page detine tot un automobil Tesla in valoare tot de 100.000 dolari.

Larry Elisson, Oracle Lexus LFA si McLaren F1

De cealalta parte a baricadei, miliardarul Larry Ellison, fondatorul Oracle, este faimos pentru pasiunea pe care o are pentru masini. In mod normal, managerul conduce un Lexus LFA (foto) de 375.000 dolari, insa una dintre cele mai valoroase masini este un McLaren F1. Modelul a fost fabricat doar in anul 1998, iar in prezent are o valoare de 4,1 milioane de dolari.