GOTHAM

Noul serial bazat pe personajele marca DC Comics, exploateaza alte fatete ale povestii lui Batman. Toata lumea a auzit de comisarul Gordon, unul din cei mai mari luptatori impotriva crimelor si faradelegilor din orasul Gotham. Serialul urmareste povestea nespusa a originilor Comisarului James Gordon, de ce a fost nevoie pentru a lupta si a elimina numeroasele straturi de coruptie care faceau legea in oras si, totodata, ce circumstante au contribuit la crearea celor care aveau sa devina unii din cei mai cunoscuti raufacatori: Joker, Two-Face, Catwoman, Poison Ivy, The Riddler si The Penguin. (Premiera 22 septembrie)

Foto maine: Filme, Shutterstock

CONSTANTINE

Un alt serial inspirat din benzile desenate produse de DC Comics, de data aceasta “New 52”, il are in prim plan pe John Constantine, un magician si un detectiv ocult. Constantine este un barbat chinuit de pacatele trecutului sau dar, ajunge in rolul de a proteja umanitatea de fortele raului si singurul care poate lupta cu demonii care ameninta pamantul. Spre deosebire de versiune din 2005, in serial Constantine va avea parul blond si isi va recapata accentul britanic asa cum este cunoscut din benzile desenate. Personajul va fi interpretat de Matt Ryan din Criminal Minds. (Premiera 24 octombrie)

STATE OF AFFAIRS

Dupa patru ani de la plecarea din “Anatomia lui Grey”, Katherine Heigl va aparea in noul serial difuzat de NBC. Actrita va avea rolul de agent CIA si consilier al presedintelui Statelor Unite in privinta unor metode mai deosebite. Katherine Heigl va trebui sa gestioneze diferite situatii de criza si sa faca fata amenintarilor teribile asupra tarii. (Premiera 17 noiembrie)

BAD JUDGE

Serialul o are in rolul principal pe Kate Walsh (“Grey’s anatomy” si “Private practice”), o judecatoare sexy, cu o viata personala palpitanta si care difera atat de mult de lucrurile de care trebuie sa se ocupe la Curtea Suprema de Justitie. (Premiera 2 octombrie)

HOW TO GET AWAY WITH MURDER

Noul serial creat de talentata Shonda Rhimes (“Grey’s anatomy”, “Scandal”), spune povestea unor studenti la drept si a genialei si carismaticei lor profesoare de drept penal care ii invata unele tehnici mai deosebite si totodata ilegale de a practica dreptul. Studentii sunt invitati sa lucreze alaturi de ea la un important caz de crima. Totul se complica in momentul in care cei patru novici se trezesc certandu-se in padure alaturi de un cadavru. Un serial intrigant cu replici taioase si rasturnari de situatie. (Premiera 25 septembrie)

SELFIE

Serialul este bazat pe cartea “My Fair Lady” si prezinta incercarile lui Henry de a o ajuta pe tanara de 20 de ani, Eliza, sa aiba o viata in afara internetului si a retelelor de socializare. Eliza este preocupata mai mult de numarul de like-uri pe care le primeste decat de faptul ca este placuta sau nu. Viata sa se petrece online ajungand sa fie InstaFamous pe internet cu peste 263.000 de followers, pana intr-o zi cand are o revelatie si realizeaza ca prietenii de pe retelele de socializare nu sunt si prietenii reali, motiv pentru care il angajeaza pe Henry, expert in PR, pentru a o ajuta sa se reinventeze si sa-si refaca imaginea publica. Schimbarea nu va fi insa prea usoara. (Premiera 30 septembrie)

THE FLASH

Un alt serial inspirat din benzile desenate ale celor de la DC Comics, care sunt o sursa din ce in ce mai mare de inspiratie. Serialul este un spin-off mult asteptat al serialului Arrow si ne spune povestea lui Barry Allen, care devine cel mai rapid om de pe Terra, in urma unei explozii a unui accelerator de particule. (Premiera 7 octombrie)

A TO Z

Serialul de comedie care debuteaza in aceasta toamna ne spune povestea amuzanta a unui cuplu de indragostiti. Ea este avocata, iar el este angajat al unei agentii matrimoniale. Rolurile principale vor fi jucate de Cristin Milioti (“How I met your mother”) si Ben Feldman (“Mad Men”). (Premiera 2 octombrie)

MANHATTAN LOVE STORY

Serialul este o comedie romantica newyorkeza in care ea, este o tipa simpatica, sexy si are un pic din atitudinea cunoscutei Carrie Bradshaw, iar el un tip sarmant si afemeiat care tine discursuri lungi in care povesteste despre relatia nou infiripata. Serialul ne lasa sa observam povestea din perspectiva ambelor personaje principale.

iZOMBIE

iZOMBIE

Serialul este o drama procedurala bazata pe benzile desenate ale celor de la DC Comics si o are in centrul actiunii pe studenta la medicina Olivia’Liv’ Moore, proaspat transformata in zombie. Pentru a-si pastra umanitatea trebuie sa consume creiere umane si astfel incepe sa lucreze la biroul unui medic legist. Problema cea mare este ca fiecare creier digerat ii ofera si amintirile victimei. Olivia va incepe sa lucreze impreuna cu seful sau si cu un detectiv din politie la solutionarea anumitor cazuri de omucidere. Cei de la CW nu au lansat inca un trailer oficial. (Premiera 24 septembrie)

BOARDWALK EMPIRE

Genul: drama, crima
Actori: Kelly Macdonald, Steve Buscemi, Michael Shannon, Michael Pitt, Shea Whigham

Steve Buscemi e Enoch "Nucky" Thompson, liderul incontestabil din Atlantic City, atât ca politician, cât i ca gangster. Afacerile i intrigile sale se desfoar în timpul perioadei de prohibiie din America anilor 1920, când alcoolul era interzis. Cei care se încumetau s fac afaceri ilegale cu alcool deveneau regi.
A fost anuntat ca sezonul 5 va fi si ultimul.

THE VAMPIRE DIARIES

Genul: fantezie, dragoste, drama
Actori: Ian Somerhalder, Katerina Graham, Paul Wesley, Nina Dobrev, Steven R. McQueen

Doi frati vampiri se indragostesc de Elena, cea mai populara fata din liceu. De aici vor incepe o serie de evenimente supranaturale si rasturnari de situatie. Serialul a ajuns la sezonul 6. (2 octombrie)

ONCE UPON A TIME

Genul: fantastic, drama, romantic
Actori: Ginnifer Goodwin, Jennifer Morrison, Lana Parrilla, Josh Dallas

Toate personajele de poveste sunt aduse in oraselul Storybrooke Maine. (28 septembrie)

SLEEPY HOLLOW

Genul: mister, aventuri, groaza
Actori: Nicole Beharie, Tom Mison

Sleepy Hollow (Calaretul fara cap) este un serial american care a avut premiera la Fox Tv. Serialul este considerat a fi o repovestire moderna a nuvelei "The Legend of Sleepy Hollow" (1820) scrisa de Washinton Irving. (22 septembrie)

GREYS ANATOMY

Genul: comedie, dragoste, drama
Actori: Ellen Pompeo, Justin Chambers, Katherine Heigl, T.R. Knight

Serialul ne introduce in viata de zi cu zi a echipei de stagiari si a indrumatorilor acestora din spitalul Seattle Grace (25 septembrie)

CRIMINAL MINDS

Genul: thriller, mister, drama, crima
Actori: Shemar Moore, Matthew Gray Gubler

MINTI CRIMINALE are in centru o echipa de elita de specialisti FBI care analizeaza cele mai bolnave minti criminale ale tarii, anticipandu-le urmatoarele miscari inainte ca acestea sa loveasc din nou. (1 octombrie)

SCANDAL

Genul: drama, politic, thriller
Actori: Kerry Washington, Henry Ian Cusick, Columbus Short

Un fost consultant de relaii cu media al preedintelui Statelor Unite, Olivia Pope isi dedica viata protejarii si apararii imaginii publice si a secretelor elitei tarii. (25 septembrie)

THE ORIGINALS

Genul: drama, fantastic, horror
Actori: Danielle Campbell, Phoebe Tonkin, Claire Holt, Daniel Gillies, Joseph Morgan

The Originals este spin-off-ul serialului The Vampire Diaries. In acest nou serial produs tot de CW se urmareste viata primilor vampiri din istorie, personajul principal este hibridul Klaus. (6 octombrie)

ARROW

Genul: actiune, aventuri, drama, mister, sf, fantezie
Actori: David Ramsey, Katie Cassidy, Willa Holland, Stephen Amell, Colin Donnell

Oliver Queen, un playboy multimiliardar este gasit in viaa pe o insula pustie dupa o absenta de 5 ani. El se intoarce in orasul sau Starling City pentru a face dreptate si se transforma in Justitiarul. (8 octombrie)

AMERICAN HORROR STORY: FREAK SHOW

Genul: drama, horror, mister
Actori: Evan Peters, Sarah Paulson, Jessica Lange, Angela Basset, Kathy Bates

Scenariul celui de-al patrulea sezon din American Horror Story se va dezvolta in Jupiter, Florida 1950. Jessica Lange este cea care va interpreta rolul patroanei show-ului, întregul sezon fiind proiectat în jurul ideii de carnaval.

THE WALKING DEAD

Genul: drama, groaza, fantastic
Actori: Andrew Lincoln, Jeffrey DeMunn, Laurie Holden, Jon Bernthal, Adam Minarovich

"The Walking Dead" spune povestea lumii de dupa o apocalipsa a mortilor-vii si urmareste aventurile unui grup de supravietuitori care calatoresc prin Statele Unite in cautarea unui nou camin, departe de hoardele de zombi. (12 octombrie)