Gandul

Gandul"Romanii care au actiuni la Fondul Pro-prietatea (FP) au putut sa vada, odata cu listarea la Bursa de Valori Bucuresti a Fondului, cat valoreaza certificatele lor de actionari. Ceea ce pana atunci se putuse tranzactiona doar pe piata gri, la preturi mici, a capatat oficial o valoare, din 25 ianuarie, dupa listarea la Bursa a actiunilor Fondului. Astfel, politicieni precum Calin Popescu Tariceanu, Verestoy Attila si Ionut Popescu au devenit intr-o zi mai bogati cu cateva milioane de euro", scrie Gandul, pe prima pagina.

Curierul National

Curierul National"Romania vrea sa reia cultivarea organismelor modificate genetic si a cerut deja aprobarea Comisiei Europene, spune ministrul Agriculturii, Valeriu Tabara. Pentru a-si sustine pozitia, oficialul roman a trimis deja la Bruxelles documentele stiintifice pregatite de Academia Romana, dar si solicitarile fermierilor", informeaza Curierul National, pe prima pagina.

Adevarul

AdevarulDe 15 ani, Gheorghe Sanpetru, din Buzau, scoate oamenii inzapeziti pe drumurile judetene cu utilajele pe care le foloseste in gospodarie
sustine Adevarul, pe prima pagina.

Financiarul

Financiarul"Benzinarii au reactionat pentru prima oara de la declansarea scandalului pe marginea cresterii pretului la pompa Desi sustin ca nu comenteaza atacurile autoritatilor, ei vin cu propriile socoteli prin care vor sa demonstreze ca scumpirile nu sunt din vina lor", noteaza prima pagina din Financiarul.

Romania Libera

Romania Libera"Gelu Voican Voiculescu, omul care a stat alaturi de Ion Iliescu din primele zile ale Revolutiei, si care a executat „chirurgical" treburile murdare ale noii puteri, inclusiv ingroparea celor doua cadavre ale dictatorilor, explica, in interviul acordat Romaniei Libere in ce a constat colaborarea sa cu Securitatea, relatia sa cu Gregorian Bivolaru, liderul gruparii MISA, dar si de ce tine inca la secret detalii esentiale din trecutul sau colaborationist", scrie Romania Libera, pe prima pagina.