Cine intra mai devreme in vacanta

Cine intra mai devreme in vacantaRetailul, turismul, telecomunicatiile, serviciile de taxi si curierat inregistreaza cresteri semnificative ale afacerilor in perioada sarbatorilor de iarna. Pe de alta parte, aceasta perioada este una "moarta" pentru alte industrii, aflam de pe DailyBusiness.

Cat de tare vor suferi bancile noastre la anul

Cat de tare vor suferi bancile noastre la anulAnul 2012 marcheaza inceputul unei noi ere in domeniul bancar. Iar sefii de banci care nu vor intelege cum s-au schimbat regulile jocului pot sa-si faca bagajele si sa plece. Perspectivele anului viitor nu sunt deloc roz pentru sectorul bancar romanesc. Creditele restante se vor inmulti, preturile imobiliarelor vor continua sa scada, finantarile de la bancile-mama se vor subtia si clientii buni vor fi pasari rare, scrie Money.ro.

Reformarea Romaniei in sistem piramidal. Cum sa faci milioane de euro la limita legii

Reformarea Romaniei in sistem piramidal. Cum sa faci milioane de euro la limita legiiDe numele Salve Club, initiativa unui slovac care isi construieste in Romania un adevarat cult al personalitatii, se leaga personaje importante din piata de asigurari dar si un fost ministru al muncii. Afacerea Salve a produs milioane de euro din reforma pensiilor si vrea sa faca acelasi lucru cu reforma sanatatii, scrie Capital.ro

Traian Basescu: Raed Arafat este marele dusman al aparitiei unui sistem privat de sanatate

Traian Basescu: Raed Arafat este marele dusman al aparitiei unui sistem privat de sanatatePresedintele Basescu a declarat, miercuri la TVR, ca reducerea numarului de parlamentari, dar si introducerea votului uninominal intr-un singur tur sunt decizii aflate la mana partidelor din coalitia de guvernamant. Totodata, seful de stat a facut referire la noua lege a sanatatii si a lansat afirmatii acide referitoare la Raed Arafat, fondatorul SMURD, titreaza Adevarul.

Romanul emigrant si sarac tot trimite bani in tara

Romanul emigrant si sarac tot trimite bani in taraMulti romani din strainatate au intrat in incapacitate de plata, fiind nevoiti sa renunte la casele luate pe credit. Schimbarile politice din Spania si Italia creeaza insa perspective bune pentru ei.
Desi domeniul constructiilor nu mai merge bine, exista multe sectoare unde romanii si-au gasit de lucru, potrivit Evenimentul.