Adevarul

AdevarulO asociatie a conducatorilor auto recupereaza in instanta amenzile rutiere date ilegal, taxa de poluare auto si cea de ridicare a masinilor parcate neregulamentar contra unei cotizatii anuale intre 100 si 400 de lei. De la 1 august, soferii haituiti de Politia din Bulgaria se pot „abona“ la un serviciu de asistenta juridica, titreaza Adevarul.

Financiarul

FinanciarulChiar daca nu recunoaste, guvernul vrea sa creasca salariile bugetarilor cu 5% in 2011, scrie Financiarul. Statul intentioneaza sa stearga datoriile companiilor sale catre bugetul general consolidat. Contributiile sociale vor fi diminuate doar daca revenirea economica va crea spatiu fiscal suficient. In societatile nationale se vor angaja manageri privati pentru principalele pozitii din companie pana in luna decembrie.

Curierul National

Curierul NationalIn perioada de boom, vanzatorii de case nici nu isi puneau problema ca nu ar putea avea clienti, dar in ultimii trei ani situatia s-a schimbat, iar cererea a scazut drastic. In ciuda faptului ca jucatorii din piata au aplicat ajustari de preturi si au venit cu diverse oferte promotionale, nu au avut cum sa combata lipsa creditarii.

Singurul stimul al pietei a venit din partea statului prin programul Prima Casa. Acesta a avut succes in primele etape, dar acum, la a patra editie, numarul celor care aveau economii si se incadrau in conditiile acestui program s-a redus substantial, anunta Curierul National.