Gandul

GandulLa cateva ore dupa ce Adriean Videanu a confirmat pentru Gandul ca se analizeaza posibilitatea reducerii cotei unice, premierul Emil Boc a declarat ca "trebuie lasata scenarita" si ca "ce avem in vigoare aceea exista".

Sursa foto: Gandul.info



Romania Libera

Romania LiberaTribunalul Bucuresti sustine ca patronul OTV trebuia inculpat pentru o fapta mult mai grava decat santajul, iar procurorul DNA care a instrumentat dosarul ar fi trebuit sa puna in miscare actiunea penala pentru infractiunea de constituire a unui grup de criminalitate organizata, scrie Romania Libera. Instanta a motivat ca existau indicii suficiente care sustineau aceasta acuzatie.

Sursa foto: romanialibera.ro



Curierul National

Curierul NationalCurierul National scrie ca “deja impovarate de cresterea TVA si scaderea comenzilor, firmele trebuie sa efectueze paza bunurilor printr-un proces laborios si costisitor”.

Sursa foto: curierulnational.ro


Financiarul

FinanciarulJurnalistii de la Financiarul se intreaba: Dezinformare sau minciuna? Pentru digul de la Saucesti s-au acordat deja 5 mld. lei vechi.
Astfel, presedintele tarii i-a facut mincinosi pe satenii care i s-au plans de lucrarile la stavilar, spunand ca acestea nu exista Insa de fiecare data cand a fost inundat, Saucestiul a primit bani de la guvern pentru refacerea digului.

Sursa foto: Financiarul.com



ProSport

ProSportProSport scrie despre succesul Spaniei in fata nationalei Germaniei. Reprezentativa Spaniei poate reusi dubla Campionat European/Cupa Mondiala, daca se va impune in finala competitiei din Africa de Sud, in fata Olandei, scrie ProSport.

Sursa foto: ProSport.ro

Adevarul

AdevarulMineriada funciara a lui Razvan Theodorescu: A "uitat" sa-i dea jumatate de mostenire surorii lui este articolul principal din ziarul Adevarul.

“Pe vremea cand era ministru al Culturii si senator PSD de Iasi, academicianul a pus mana pe o mosie de 50 de hectare, mostenire de la bunic, „uitand“ de sora lui cu drepturi egale pe terenul respectiv. Razvan Theodorescu a cerut si a primit 500.000 de metri patrati de pamant in comuna Ruginoasa, judetul Iasi, fara sa mentioneze ca mai exista si alti mostenitori de drept”, scriu jurnalistii de la Adevarul.

Sursa foto: adevarul.ro

The Guardian

The GuardianThe Guardian deschide ziarul de joi cu un articol despre intentina Guvernului britanic de a aplica o serie de reguli pentru promovarea alimentelor de tip junk food.

Sursa foto: guardian.co.uk

Evenimentul Zilei

Evenimentul ZileiEvenimetul Zilei publica articolul ancheta Cordunenii. Radiografia unui clan mafiot.

Procurorul DIICOT Vasile Chifan a realizat un rechizitoriu de 900 de pagini privind modalitatile de constituire si actiune ale clanului.
Dupa o ancheta care a durat doi ani, procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) Iasi i-au trimis in judecata, la inceputul saptamanii, pe cei 27 de membri ai clanului mafiot Corduneanu, scriu jurnalistii de la EVZ.