Primul disel SUV de la Chevrolet

General Motors Corp. va dezvalui la Salonul de la Geneva doua vehicule pentru piata europeana. Chevrolet Captiva este construita de GM Daewoo Auto & Technology Co, in Coreea de sud si va intra pe piata europeana in luna iunie.Captiva este primul SUV cu motor disel de la Chevrolet. Modelul cu motor de 2 l, 150 CP common-rail si injectie directa a fost realizat in colaborare cu GM Daewoo, GM Powertrain si VM Motori SpA. Acest versiune disel este prima dintr-o gama larga de modele cu motor disel ce vor fi lansate anul acesta.

Captiva mai ofera doua versiuni pe benzina: prima cu un motor de 2.4 l si 142 CP iar a doua cu un motor de 3.2 l si 225 CP. Purtatorul de cuvant pentru Chevrolet a declarat ca modelul Captiva va fi prima masina europeana din gama Chevrolet cu sistem de control al stabilitatii. Vehiculul este disponibil si in varianta cu tractiune fata dar si 4x4.

Sistemul de stabilitate electronic este dotat cu asistenta hidraulica la franare, control la urcare si sistem de protectie in caz de rostogolire. Dimensiunile modelului sunt: lungime (464 cm), latime (185 cm), inaltime (173 cm). Captiva va fi disponibila in varianta cu cinci si sapte locuri.

Chevrolet va lansa la Geneva sedanul de marime mijlocie Epica 4*4. Acsta are doua motorizari: prima de 2 l si 142 CP si a doua de 2.5 l si 155 CP. Ambele dunt dotate cu schimbator manual sau automati in cinci viteze. Chevrolet Epica, inlocuitorul modelului Evanda va primi mai tarziu un motor turbodisel common rail.

Epica este dotata standard cu sistem ABS si airbag-uri pentru pasageri. Dimensiunile masinii sunt: lungime (481 cm), latime (181 cm) si inaltime (145 cm).


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri