Volvo XC90 din 2007 a fost intinerit in nenumarate aspecte. Design inbunatatit, un nou motor cu 6 cilindri in linie, si sisteme noi, avansate de siguranta, toate contribuind la consolidarea pozitiei XC90 pe piata SUV-urilor.

Aceleasi modificari au fost facute la varianta Executive a modelului. De asemenea varianta face-lift a primit si trasaturi noi, proprii care ii vor ridica prestigiu.

"Volvo XC90 Executive este cea mai prestigioasa versiune a XC90, conceput special pentru cei mai pretentiosi clienti." sustine KArin Falk, Director Vehicule Speciale VolvoCars. "Pentru a intampina asteptarile ridicate de design rafinat si comfort sofisticat, am imbunatatit modelul cu mult peste noile trasaturi de ale XC90.

Volvo XC90 Executive poate fi identificat prin emblema sa discreta pozitionata in partea inferioara a usii. Pentru un look imbunatatit XC90 Executive poate fi echipat cu jante de aluminiu de 19inci.

Interior "first-class"

Interiorul XC90 Executive a fost proiectat si echipat pentru a oferi o atmosfera de lux. Una dintre alternativele tapiteriei este pielea, croita in stil clasic, in culori ocntrastante.

Un sistem de ultima generatie "Rear Seat entertainment System" este de asemenea disponibil ca optiune. Sistemul include DVD player, monitoare integrate in tetiere, casti wireless si telecomanda. cele doua monitoare pot fi folosite independent.

De la puternicul V8 la un turbo-diesel de 5 cilindri

Gama de motoare disponibile pentru Volvo XC90 Executive include puternicul V8,noul motor Volvo cu 6 cilindri in linie si cea mai recenta generatie D5 diesel.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
FOTO: Iata ce modele noi sunt la Salonul International Auto Bucuresti