Pentru ca o masina buna trebuie incercata, Volvo a dat startul unei ample actiuni de test drive al modelului sau S40, in premiera in Romania. Campania se desfasoara in perioada 15 iunie 30 august, la toti dealerii Volvo din tara.
Am dorit sa oferim tuturor posibilitatea de a testa performantele unei masini deosebite, asa cum este Volvo S40, un sedan elegant si agil, care a starnit numai aprecieri admirative atat din partea soferilor, cat si a criticilor. De aceea ne-am gandit sa venim in intampinarea celor care vor incerca aceasta masina, cu preturi incepand de la 16.900 de euro CIP la modelele pe benzina, a declarat Bogdan Huidan, director de marketing la Forum Auto, Importatorul General de autoturisme Volvo in Romania.

Toti cei care doresc sa incerce un Volvo S40 se pot inscrie la unul dintre showroom-urile Volvo din tara (Bucuresti, Baia Mare, Constanta, Iasi, Timisoara) sau direct pe internet, la adresa www.volvocars.ro. Noua varianta S40 a fost lansata la nivel mondial in 2004. in test drive vor intra versiunile 1.6 diesel, cu 109 cai putere, si 2.0 diesel, cu 136 cai putere. Toti participantii vor completa un talon, iar la sfarsitul celor doua luni si jumatate de testari va fi organizata o tragere la sorti. Castigatorul va primi acasa un Volvo S40 impreuna cu un voucher de combustibil, pentru o luna de zile cea mai lunga perioada de trial oferita pentru un automobil in Romania.

Vedeta evenimentului va fi noul Volvo S40 cu motor diesel D5, care va fi prezentat in premiera in Romania. Modelul se adreseaza adevaratilor cunoscatori de Volvo, pentru care performantele de top combinate cu un consum de combustibil cat mai scazut sunt esentiale. Cei 180 de cai putere ofera o alternativa foarte atractiva pe segmentul de masini diesel premium si sunt o concurenta serioasa pentru alte automobile din aceeasi clasa. Pretul unui Volvo S40 D5 incepe de la 22.700 euro CIP.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri