Seful diviziei europene a GM, Alain Visser, a declarat pentru Reuters ca: „Targetul nostru este sa vindem 375 de mii de unitati din noul model Corsa in pentru 2007. Credem ca noul model va fi un succes care va contribui la redresarea financiara a companiei”. Cifra estimata pentru 2007 reprezinta un salt de 25 de procente fata de estimarea vanzarilor actualului model Corsa in 2006.

Noul Corsa va apare pe piata in Octombrie si este construit la Eisenach in Gemania. GM a investit putin peste 150 de milioane de euro in retehnologizarea fabricii mai sus amintite pentru producerea noului model.

Fostul sef al GM Europa, Fritz Henderson, declara in luna ianuarie a lui 2006 ca: „Modelul Corsa este o masina mica insa inseamna un pas foarte important pentru noi. GM Europa depinde in mare masura de cat de bine vor merge vanzarile noului Corsa”.

Compania Americana GM se afla in prezent in discutii pentru un acord de colaborare cu doi gigantia auto: grupul francez Renault si japonezii de la Toyota. Negocierile sunt inca in faza incipienta ceea ce nu impiedica GM sa astepte si alte propuneri din partea altor producatori auto.