Chery FV2030

Chery FV2030

Chery a dezvaluit conceptul unui crossover electric, FV2030. Numele si designul futurist ne sugereaza ca este un model pur experimental, insa forma de crossover sau trenul de rulare electric ar putea prefigura un nou model de la Chery, scrie autocar.co.uk.

IAT SUV

IAT SUV

IAT-Auto prezinta la Salonul Auto de la Beijing un concept de SUV cu un stil unghiular, ferestre in forma de diamant si anvelope uriase.

LeEco LeSEE

LeEco LeSEE

LeEco, companie care colaboreaza cu Aston Martin pentru modelul electric RapidE, a prezentat la Salonul Auto de la Beijing un concurent pentru Tesla Model S, denumit LeEco LeSEE. Masina ar putea fi produsa peste cativa ani intr-o fabrica din Las Vegas.

Senova OffSpace

Senova OffSpace

Senova OffSpace este conceptul unui SUV care ar putea intra in productia de serie la sfarsitul anului 2017 pe piata auto din China.

Zotye SR8

Zotye SR8

Zotye SR8, o clona a modelului Porsche Macan, cu un motor turbo de 2 litri a fost prezentat la Beijing. Pretul este undeva la 25.000 euro.

Borgward BX7

Borgward BX7

Borgward BX7 este un prototip de 254 CP cu 7 locuri, cu sistem de tractiune integrala permanenta si tehnologie plug-in hibrida.

Supercar electric

Supercar electric

BAIC a dezvoltat un supercar electric intr-un centru din Barcelona, pe platforma unei masini de curse.

Roewe RX5

Roewe RX5

Roewe RX5 este un alt model nou pe care chinezii il prezinta la Salonul Auto de la Beijing. Motorizarile ar putea fi 1,4 benzina si 1,6 litri diesel.

Chery Tiggo 7

Chery Tiggo 7

Chery Tiggo 7 este un SUV, cu motorizari de 1,5 litri si 2 litri, care va ajunge la vanzare in China in octombrie.

Geely Emgrand GS

Geely Emgrand GS

Geely Emgrand GS a fost lansat oficial pe piata chineza, dar aceasta este prima aparitie la un salonul auto. Motorizarile sunt 2 litri benzina 141 CP si 1,8 litri 161 CP sau 181 CP.