Traficul rutier este intens, sambata, pe DN 1 Ploiesti - Brasov, circulandu-se ingreunat in localitatea Comarnic, pe sensul de urcare spre munte, dar si la Busteni, pe ambele sensuri, scrie News.ro.

Potrivit Centrului Infotrafic al Politiei Romane, valorile de trafic sunt in crestere pe DN 1 Ploiesti - Brasov si se circula ingreunat, cu viteza redusa, la Comarnic, pe sensul de mers catre Brasov, precum si la Busteni, pe ambele sensuri.

”Diminuarea capacitatii de circulatie pe DN1 este cauzata si de trecerea de la doua la o banda de circulatie, la intrarea in localitatea Comarnic, pe sensul de mers catre Brasov”, precizeaza sursa citata.

Pentru evitarea aglomeratiei din zona statiunilor montane de pe Valea Prahovei, soferii pot alege si rutele alternative: catre Brasov - DN1A Ploiesti - Valenii de Munte - Cheia - Sacele; catre Sinaia - DN7 Bucuresti – Baldana, DN 71 Baldana – Targoviste – Fieni – Sinaia; in zona Bran - Moeciu: A1 Bucuresti – Pitesti, DN73 Pitesti – Brasov; DN1 Bucuresti – Ploiesti – Predeal, DN73A Predeal – Rasnov, DN73 Rasnov – Bran – Moeciu.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri