Seria noastra de articole despre 7 curiozitati auto continua cu nimeni altul decat Bugatti. Ce nume si ce prezenta. Cine nu stie nimic despre Bugatti ar trebui sa ia un pix si un caietel si sa-si noteze urmatoarele lucruri pe care le voi spune eu aici… dar stati putin… vorbim despre masini si pasionatii auto, asa ca nu veti avea nevoie de aceste doua instrumente caci informatiile se vor imprima rapid in sufletul vostru.

Daca ar fi sa vorbim despre gigantul Bugatti, ar trebui sa incepem cu inceputul, adica cu momentul in care uzina producatoare de masini ia nastere. Asta se intampla in anul 1909. Ettore Bugatti este cel care a pus bazele primei uzinei de automobile Bugatti, deci ar trebui cumva sa-i multumim pentru masinile frumoase pe care le admiram de fiecare data in imagini sau la saloanele auto.

Uzina Bugatti s-a remarcat de la inceput ca fiind producatoare de automobile de inalta performanta, in gama sa de modele aflandu-se inca de le primul automobil cai putere si forta cat cuprinde.

Citeste continuarea pe Cars.ro

Citeste si:
Top 10 cele mai valoroase branduri auto din lume
Top 10 cele mai valoroase...

Sursa foto: Cars.ro

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
Foto: Cum arata si cat costa cea mai scumpa masina din lume