Salonul International Auto Bucuresti, singurul astfel de eveniment aflat in calendarul OICA, va fi organizat in perioada 23 martie - 1 aprilie la Romexpo. Lista de absente cuprinde 10 marci majore, dar nu vor lipsi premiere importante de la standurile marcilor VW Group, Ford si ale marcilor japoneze.

Cel mai important eveniment auto international organizat in Romania, Salonul International Auto Bucuresti (SIAB), revine in 2018 dupa nu mai putin de 11 ani de absenta de pe radarele principalelor saloane auto mondiale.

Organizat ultima data in 2007 si intrerupt dupa ce criza economica a afectat major vanzarile auto din Romania, SIAB - singurul eveniment de acest tip organizat in tara noastra care se afla in calendarul oficial al Organizatiei Internationale a Constructorilor Auto (OICA) - isi va deschide portile intre 23 martie si 1 aprilie la standurile pe care marcile auto le amenajeaza in cadrul celor mai noi hale ale complexului Romexpo.

Citeste continuarea pe AutoMarket

Sursa foto: Automarket.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri