„Anticipam o crestere semnificativa a mobilitatii electrice in urmatorii doi ani, in special in segmentul clientilor nostri business. Acest joint-venture ne permite sa oferim solutii complete de servicii cu facturare transparenta pentru flotele de vehicule electrice in intreaga Europa in viitorul apropiat. DKV este partenerul de afaceri optim pentru acest proiect. Acest serviciu va face solutia electrica sa fie mai convenabila si mai putin complicata, ceea ce ofera si clientului un sentiment de securitate," a declarat Markus Dehn, vicepresedinte pentru managementul produselor in domeniul mobilitatii electrice la innogy.

Serviciile oferite de fiecare companie sunt complementare. In ultimii ani innogy s-a dedicat dezvoltarii tehnologiei de incarcare de ultima ora. Compania ofera un portofoliu amplu de infrastructura si servicii de incarcare pentru operatorii de flote, clientii corporativi si din retail, precum si pentru sectorul public. Cu o retea de aproximativ 7.000 de statii de incarcare, innogy este unul dintre principalii operatori de infrastructuri de incarcare din Europa. Acesta utilizeaza o platforma informatica eficienta si masurabila pentru a asigura facturarea bazata pe consum pentru procesele de incarcare a vehiculelor electrice.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont