Mazda Motor Europe (MME) a anuntat ca, incepand cu 1 aprilie 2019, Yasuhiro Aoyama, in prezent director executiv la Mazda Motor Corporation din Japonia, va deveni presedinte si CEO al MME, urmand ca Jeff Guyton sa devina presedinte Mazda North American Operations (MNAO), dupa ce a condus activitatea europeana incepand cu 2009.

Anuntand schimbarile, Akira Marumoto, directorul reprezentant, presedinte si CEO al Mazda, a declarat: „Pe masura ce Mazda avanseaza cu produsele sale de generatie noua, inclusiv lansarea recenta a Mazda3 si Mazda CX-30, este momentul potrivit pentru a pune in actiune schimbarile de management pe care le-am planificat in America de Nord si Europa, doua regiuni vitale pentru cresterea continua.”

America de Nord este cea mai mare piata Mazda in ceea ce priveste vanzarile si profitul. Mazda construieste o noua unitate de asamblare in colaborare cu Toyota si face investitii in consolidarea brandului.

Ca urmare a acestor schimbari, Masahiro Moro, in prezent presedinte si CEO al MNAO, va deveni presedinte si CEO al companiei, care va supraveghea operatiunile Mazda din SUA, Canada si Mexic. Toti cei trei directori isi pastreaza functiile executive si in cadrul Mazda Motor Corporation in Japonia.

Citeste si:
Începe producția MX-30, prima mașină electrică Mazda
Începe producția MX-30, prima...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Citește și
Renault anunţă blocarea creșterii de producție în România
Setari Cookie-uri