Noua fabrica multi-brand Volkswagen – Skoda va fi contruita in Turcia sau Bulgaria, Romania nemaifiind o optiune, scrie presa ceha, care il citeaza pe liderul sindicatului Skoda, Jaroslav Povsik, potrivit G4Media.

In noua uzina auto vor fi produse atat modele Skoda, cat si alte modele din grupul Volkswagen.

”Turcia a fost selectata pentru ca exista o infrastructura buna, dar mediul politic e nesigur. O alta locatie poate fi Bulgaria, care e mai stabila si e stat membru UE”, a declarat liderul de sindicat citat de Ceske Noviny.

Reamintim ca grupul german Volkswagen a anuntat inca din 2017 ca va construi o noua uzina in estul Europei. La acel moment erau vehiculate de presa germana ca posibile destinatii Bulgaria, Serbia, Romania, Turcia si Macedonia.

Oficialii din Iasi au transmis la acel moment catre Volkswagen documente oficiale prin care isi aratau disponibilitatea de a gazdui uzina. Pe de alta parte, Romania are o mare problema cu infrastructura de transport, fapt reclamat constant de industria auto existenta.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri