Volvo a adus in gama de motorizari a modelului S60 si o varianta Plug-in Hybrid, care poate fi comandata in Romania la un pret de 64.800 euro cu TVA.

Volvo S60 T8 Twin Engine are o motorizare de 390 CP si ajunge de la 0 la 100 km in 4.6 secunde. Noul Volvo S60 poate fi comandat in versiunea Inscription sau Rdesign si are un pret de plecare de 54580 euro, plus TVA.

S60 T8 Twin Engine se incadreaza si in programul “Rabla Plus” sustinut de Ministerul Mediului si poate beneficia de o reducere de 20.000 de lei.

Sedanul are un range in modul electric de pana la 50 - 54 Km, conform standardului WLTP.

„Vom continua sa aducem in tara noi motorizari plug-in hybrid si full electric, pe masura ce Volvo adapteaza toate modelele sale, in conformitate cu strategia de sustenabilitate a marcii pe care Romania si-a asumat-o complet” a afirmat Andrei Huidan, Marketing Manager EIT – Forum Auto, importator Volvo Cars in Romania.

EIT- Forum Auto va aduce in urmatoarea perioada si o a doua versiune de motorizare plug-in: T6 Twin Engine. Dotata cu 340 de CP, versiunea isi va pastra acelasi range in modul electric, de pana la 54 km.

Noul S60, alaturi de intreaga gama de modele Volvo puse la vanzare in Romania, beneficiaza de 4 ani de garantie si asistenta rutiera internationala de pana la 7 ani.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri