Volkswagen vrea sa ajunga la o productie anuala de un milion de masini electrice, pana in 2022. In acest sens, nemtii vor deschide doua fabrici noi in China, potrivit planurilor consultate de Reuters.

Volkswagen a anuntat recent ca a contractat o cantitate suficienta de baterii pentru a produce “primul val de masini electrice”, pana in 2023. Oficialii constructorului au spus ca vor purta “negocieri permanente” cu furnizorii in urmatorii 3-5 ani, astfel incat sa-si asigure materia prima pentru proiectele planificate.

Volkswagen vrea sa-si accelereze productia de electrice la un milion de unitati pe an, pana cel tarziu in 2022. Potrivit planurilor consultate de agentia Reuters, VW vrea sa deschida doua fabrici noi in China, o piata considerata esentiala in cursa electrificarii.

Citeste mai multe pe Automarket.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri