Peugeot 308 facelift

Peugeot 308 facelift

Peugeot 308 facelift va fi lansat în România în ultimul trimestru al anului cu o serie de îmbunătățiri: o culoare specială pentru caroserie (Vertigo Blue), un pachet cu accesorii negre de exterior și sistemul i-Cockpit cu ecran de 10 inch.

Francezii au lansat pachetul exterior Black care propune accesorii vopsite în negru: grila frontală, logo-ul mărcii, ramele proiectoarelor de ceață, ramele geamurilor, jantele.

Peugeot e-Traveller

Peugeot e-Traveller

Peugeot va lansa în primul trimestru al anului Peugeot e-Traveller, versiunea electrică a modelului Traveller. Modelul vine cu un motor electric de 136 CP și autonomie de 230 de kilometri sau 330 de kilometri.

Versiunea electrică a utilitarei de persoane va fi disponibilă în versiuni cu până la 9 locuri. Versiunea de bază a lui Peugeot e-Traveller va fi oferită cu o baterie cu o capacitate de 50 kWh, iar cea de top cu o baterie de 75 kWh.

Peugeot e-Boxer

Peugeot e-Boxer

Noul vehicul utilitar de tansport Peugeot e-Boxer este programat pentru lansare în România în primul trimestru al anului. Versiunea electrică a modelului Boxer este disponibilă în caroserie șasiu cabină simplă, șasiu cabină dublă și platou cabină.

Peugeot e-Boxer oferă 5 versiuni de caroserie pentru un volum util cuprins între 8 și 17 m3. Bateria a fost amplasată astfel încât zona de încărcare să nu fie afectată. Sarcina utilă poate să ajungă până la 1.890 kg, în funcție de versiune.

Versiunea electrica a lui Boxer are un motor electric de 136 cai putere și o autonomie de 230 de kilometri sau 330 de kilometri. Versiunea de bază a lui Peugeot e-Boxer va fi oferită cu o baterie cu o capacitate de 50 kWh, iar cea de top cu o baterie de 75 kWh.

Peugeot e-Expert

Peugeot e-Expert

Noul Peugeot e-Expert este programat pentru lansarea pe piața din România în primul trimestru al anului. e-Expert este versiunea electrică a utilitarei Expert. Modelul vine cu un motor electric de 136 CP și autonomie de 230 de kilometri sau 330 de kilometri.

Utilizatorii vor putea alege între două dimensiuni de baterie :

  • 50 kWh, pentru o autonomie de 200 km (WLTP),
  • 75 kWh, pentru o autonomie de 300 km (WLTP).

Versiunea de bază a lui Peugeot e-Expert va fi oferită cu o baterie cu o capacitate de 50 kWh, iar cea de top cu o baterie de 75 kWh.

Sursa foto: Peugeot