Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor a făcut câteva precizări cu privire la Drumul Expres Craiova-Pitești, o rețea de infrastructură la care lucrările se află într-un stadiu destul de avansat. Ministrul este de părere că acest tronson va fi dat curând în folosință.

Cum arată până acum drumul Expres Craiova-Pitești

Primul lot al Drumului Expres Craiova-Pitești (18,5 km) va fi dat în scurt timp în circulație, a anunțat pe pagina sa de Facebook Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor. Lucrările sunt într-un stadiu destul de avansat, în timp ce antreprenorul lotului 1 al Tronsonului 2 a solicitat începerea procedurilor de recepție la terminarea lucrărilor.

drum expres craiova-pitestidrum expres craiova-pitestidrum expres craiova-pitestidrum expres craiova-pitestidrum expres craiova-pitestiSursa foto: Facebook / Sorin Grindeanu

„Lotul 1 al DEx 12 va avea rol de variantă ocolitoare a Balșului.

După deschiderea circulației rutiere, accesul pe acest lot se va face astfel:

-pe relația Craiova-Pitești, accesul se face din DN 65, prin sensul giratoriu executat în apropiere de Balș.

-pe relația Pitești-Craiova, accesul se va face prin sensul giratoriu construit pe DN 65, spre localitatea Piatra Olt”, a scris Sorin Grindeanu pe Facebook.

Sursa foto: Facebook / Sorin Grindeanu

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri