Autobuzele liniilor 104 și 123 vor circula pe trasee deviate în ziua de sâmbătă, 24.06.2023, între orele 05.00-21.00, ca urmare a restricționării traficului rutier pe Bd. Unirii, între Bd. Mircea Vodă și Str. Traian, pentru realizarea unor filmări.

Astfel, pe sensul spre „Piața Operei”, respectiv „Gara de Nord”, liniile 104 și 123 vor funcționa pe traseele de bază între terminalele „Cora Pantelimon‟, respectiv „CET Sud Vitan‟ și intersecția Bd. Unirii/ Str. Nerva Traian/ Str. Traian, apoi pe un traseu modificat pe Str. Nerva Traian, Bd. Octavian Goga, Bd. Mărășești, Bd. Dimitrie Cantemir, Piața Unirii, unde vor reveni pe traseele actuale. Pe sensul opus, liniile 104 și 123 vor funcționa pe traseul de bază între terminalele „Piața Operei‟, respectiv „Gara de Nord” și intersecția Bd. Unirii/ Bd. Mircea Vodă, apoi pe un traseu modificat pe Bd. Mircea Vodă, bretea pasaj Mărășești, Bd. Octavian Goga, Str. Nerva Traian, Bd. Unirii, unde vor reveni pe traseele actuale.

Totodată, în dimineața zilei de 24 iunie 2023, la ultima plecare de la Piața Unirii, liniile de noapte N111 și N122 vor funcționa pe traseele de bază între terminalul „Piața Unirii 4” și intersecția Bd. Unirii/ Bd. Mircea Vodă, apoi pe un traseu modificat pe Bd. Mircea Vodă, bretea pasaj Mărășești, Bd. Octavian Goga, Str. Nerva Traian, Bd. Unirii, unde vor reveni pe traseele actuale.

În cazul în care condițiile meteo nu vor permite efectuarea filmărilor, autobuzele liniilor menționate vor circula pe traseele de bază, iar toate aceste măsuri vor fi aplicate în ziua de 1 iulie 2023.

Sursa foto: shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri