Mazda: Volum de vanzari constant in prima parte a anului fiscal

In perioada aprilie iulie 2007, Mazda a inregistrat un volum de vanzari constant fata de aceeasi perioada a anului trecut, inregistrand 99.000 de unitati. In valori relative, variatia inseamna o scadere mai mica de 1% .

In luna iulie a anului curent sapte piete au anuntat cresteri mai mari de 10% pentru vanzarile Mazda, patru dintre acestea inregistrand valori record. in Marea Britanie Mazda a atins 3.640 de unitati vandute, reprezentand o crestere cu 4,5% a volumului de vanzari si o depasire cu 1,9% a cotei de piata prognozate.

Portugalia a inregistrat pentru a doua luna consecutiv o crestere de doua cifre, stabilind astfel doua recorduri in iulie - pentru volumul de vanzari, cu aproape 500 de unitati reprezentand o crestere cu 63% si pentru cota de piata, care s-a situat cu 1,9% peste valoarea estimata.

In Rusia, vanzarile Mazda in iulie au numarat peste 3.670 de unitati, determinand astfel o crestere cu 33%. in Spania, Mazda a avut a doua cea mai buna cota de piata pentru luna iulie de pana acum, estimata la 0,8%.

In Romania, vanzarile Mazda pentru luna iulie au fost de 65 de unitati in timp ce pentru primul semestru din 2007 au atins 353 de unitati, ceea ce reprezinta o crestere semestriala de aproximativ 90% fata de acelasi interval al anului precedent. Pe primele locuri in topul vanzarilor se afla modelele Mazda3 cu 115 unitati, Mazda6 cu 106 unitati, precum si pick-up-ul BT-50, cu 71 unitati. Obiectivul de vanzari Mazda este de 1000 unitati pana la finalul lui 2007, compania estimand atingerea acestui volum prin introducerea pe piata din Romania a noilor modele recent lansate in Europa, Mazda2 si Mazda CX-7


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri