Noua facilitate are o suprafata de 3.000 mp si ofera servicii de verificare, intretinere si reparare a autoturismelor si autoutilitarelor cu masa de maximum 3.5 tone. Investitia de doua milioane euro acopera cheltuielile de constructie, echipamentul tehnologic si pregatirea personalului.

“Suntem preocupati de extinderea serviciilor after-sales la standardele Ford, iar cresterea retelei adauga ca beneficiu accesul usor al clientilor la aceste servicii. Am gasit in CSD Universal Grup un partener serios care completeaza cu resurse noi soliditatea retelei de reparatori Ford”, a declarat directorul general Romcar, Catalin Gavra.

Romcar este reprezentantul marcii Ford in Romania din anul 1992 si dispune de o retea de 20 de distribuitori autorizati in intreaga tara. Romcar comercializeaza pe piata romaneasca 13 modele Ford din gama autoturismelor si a autovehiculelor comerciale usoare. Ford Motor Company este unul din liderii industriei mondiale de automobile, cu activitatile de productie si distributie desfasurate pe mai mult de 200 de piete de pe sase continente.