Producatorul japonez Toyota a recurs la a scoate anumite echipamente oferite in versiunea standard la modelul Corolla, pentru a diminua in acest fel pretul, potrivit presei internationale.
Compania spera ca astfel sa isi creasca din nou vanzarile, in contextul international de scadere economica.

Toyota a lansat o versiune mai ieftina a modelului Corolla Axio sedan si a Fielder station wagon cu echipamente mai putine oferite standard.

Un exemplu este sistemul video de asistenta la parcarea cu spatele care a devenit in prezent optional, iar inainte era standard.

Noua Corolla revizuita se vinde in Japonia cu 762 de dolari (75.000 yeni) mai putin decat modelele existente.

Cresterea preturilor de consum au amplificat cererea de autoturisme care vin doar cu caracteristicile de baza, pentru a mentine costurile mici.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri