Reprezentantii companiei Nissan Motor au anuntat ca vor reduce productia din Japonia cu 72.000 de automobile, pana in martie, in plus fata de scaderea cu 65.000 masini anuntata in octombrie.
Nissan Motor, al treilea producator auto japonez, a anuntat in urma cu doua saptamani un program de reducere a productiei cu 200.000 de automobile la nivel global, in decursul acestui an, scrie Reuters, citat de NewsIn.

Producatorii auto sunt afectati de scaderea productiei pe pietele din America, Europa si Japonia si de temperarea ritmului de crestere a pietelor emergente din India, China si Rusia.

Incepand din decembrie, Nissan va suspenda productia in unele zile si va scadea volumul productiei in uzinele din Tochigi si Kyushu cu 14.000 unitati, respectiv 40.000 de unitati.

Nissan a anuntat reduceri ale productiei in Japonia, Marea Britanie si Spania, din cauza scaderii cererii, afectata de temperarea globala a cresterii economice.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri