Porsche Romania, importatorul marcilor Audi, Bentley, Lamborghini, Porsche, SEAT, Skoda, Volkswagen, a inregsitrat in luna ianuarie o cota de piata in crestere cu 4 procente, la 22%, comparativ cu ianuarie 2008, potrivit directorului general al companiei, Brent Valmar.
"Porsche a depasit o cota de piata de 22%, in crestere cu 4% peste nivelul din ianuarie 2008", a precizat Valmar.

Potrivit acestuia, compania si-a restructurat activitatile si s-a informatizat renuntand la unii angajati.

“Am restructurat niste activitati, am creat un grup de interes pe zona de masini sport si high-luxury care se refera la Porsche, Bentley si Lamborghini. Va fi o singura persoana care se va ocupa de aceasta zona. Am mai facut niste restructurari care se refera la reducerea activitatii, am mai automatizat niste procese. Am taiat din schema de functionare 8 locuri de munca, in prezent avem 176 de angajati”, a spus Valmar.

Oficialul companiei a mai spus ca showroom-urile de lux aflate in constructie vor fi gata in toamna cu o intarziere de o luna, doua. Centrul Pipera II va avea o suprafata totala construita de 11.584 mp si va deservi exclusiv marcile Porsche, Bentley, Lamborghini, Audi si Weltauto.

Compania Porsche Romania a inregistrat anul trecut o cota de piata de 20%, cu 53.955 de automobile vandute, in scadere cu 8% fata de 2007.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri