Campania are ca referinta modelul Ford Mondeo echipat cu computer de bord, ABS si EBD, 7 airbag-uri, radioCD, sistem de climatizare, jante din aliaj si multe alte accesorii, la pretul de 15.967 euro, fara TVA.

Conditiile solutiei de finantare pentru gama Ford, desfasurata prin NBG Leasing, cuprind dobanda fixa 4,9% pentru primele 18 luni; discount suplimentar de 2% din pretul de achizitie al autovehiculului, care se adauga ofertelor Ford; taxa de analiza de 1,9% din pretul de achizitie; perioada maxima de 60 de luni; valoare reziduala maxim 35% pentru o perioada de sub 48 de luni sau maxim 20% pentru o perioada mai mare de 3 ani.

„Dorim sa diversificam cat mai mult structura ofertelor Ford, venind in intampinarea clientilor nostri cu solutii pretabile nevoilor acestora. In conditiile economice actuale am ales asocierea cu un partener de finantare solid, pentru a inlesni accesul cumparatorilor la gama de modele marca Ford”, a declarat directorul de vanzari al Romcar, Dragos Magdalina.

Valabilitatea promotiei este de 4 luni si a debutat la inceputul saptamanii in toate locatiile de distributie ale retelei Romcar.

Romcar este reprezentantul marcii Ford in Romania din anul 1992 si aduce pe piata romaneasca 15 modele Ford, atat din gama autoturismelor, cat si din cea a autovehiculelor comerciale usoare.

Ford Motor Company este unul din liderii industriei mondiale de automobile, activitatile sale de productie si distributie desfasurandu-se pe mai mult de 200 de piete, din sase continente.